Neler Yeni

300 tl bütçe mekanik klavye önerisi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet Karaduman
bunların biraz daha düşük bütçelisi yokmu kanka ortalama 7k ya sistem topluyorum monitörle 6200 yaptı 800 TL ye klavye mouse kulaklık ve pad almayı düşünüyorum
Kanka Xantares'in ekipmanlarını alıp Fadime teyzenin PC'sini toplama
Mesaj otomatik birleştirildi:

300TL'de hem RGB hem sorunsuz klavye yokki. Rainbow isteseydi Redragon önerirdim. Blue switch olur derse yine Redragon markasının her ürününü alabilir.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
30 lira aş bunu al geç.
RGB değil.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Ona mı takıldın cidden :D.
Bu bütçede FSP gibi çok kaliteli bir markanın bir klavyesi, üstelik mekanik klavyesi varken Gamepower Saber gibi çöpler alınmaz. Sırf RGB diye kaliteden mi vazgeçmek...
Dostum bunu klavyeyi önerirken yazabilirsin. Adam RGB istediğini söylemiş. Ben RGB değil yazmasam görmücek adam bunu. Ya da adam da sana RGB değil diyecek.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum bunu klavyeyi önerirken yazabilirsin. Adam RGB istediğini söylemiş. Ben RGB değil yazmasam görmücek adam bunu. Ya da adam da sana RGB değil diyecek.
Kendis bilir. ben sırf '' aR Ci Bi ışıqlı ışıl ışıl her yer sanki pavyon'' demek için Çin'li bir markanın ucuz malını almazdım. Saber RGB uygun fiyata bulunursa alınabilecek F/P ürünü, ama artık o bütçede Redragon K552 gibi bir kral varken sırf bir RGB saçmalığından Saber'ın hiç tercih edilesi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nie kızgın reaksiyon veriyonuz la
O bütçede çok daha kaliteli mouselar varken Gamepower alınmaz çünkü.

Top Bottom