Neler Yeni

300 tl bütçe mekanik klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ahmet Karaduman
Kendis bilir. ben sırf '' aR Ci Bi ışıqlı ışıl ışıl her yer sanki pavyon'' demek için Çin'li bir markanın ucuz malını almazdım. Saber RGB uygun fiyata bulunursa alınabilecek F/P ürünü, ama artık o bütçede Redragon K552 gibi bir kral varken sırf bir RGB saçmalığından Saber'ın hiç tercih edilesi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bütçede çok daha kaliteli mouselar varken Gamepower alınmaz çünkü.
220 liraya delikli bir mouse vardı onuda alabilir

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
-silindi. (oğlum o kadar çok klavye konusunda yazışmalar yaptım ki artık konuları birbirine karıştırıyorum ya.)

Her ürünün bir alıcısı vardır arkadaşlar. Önemli olan aldığınız üründen sizin ne beklediğiniz. Sizin bu ürüne "neden" ihtiyacınız olduğu. Ben mesela kendime klavye alırken diyordum ki "numpad olmayan klavye kullanamam. Bilek desteği olsa kıyak olur." gibi gibi. Ama sonra aydınlandım. Dedim "la Eren. Sen manyak mısın? Laptop kullanıyosun, yeri gelcek taşıman gerekicek. Eşşek kadar klavyeyi nereye koyacan?" Ben şimdi bu aydınlanmayı yaşamasaydım ve gidip Bilek destekli kocaman bir mouse alsaydım çok problem çekerdim. Numpad'siz, ıvır zıvırı olmayan minnacik kompakt bir klavye aldım. Kendimden örnek vermek gerekirse bu böyle yani. Ne alacağınızı, ne arzuladığınızı ve neye ihtiyacınız olduğunu iyi seçin. Bilek desteğini gözardı edebilirsiniz bazen ama mesela kimisi bilek desteği olmadan çok rahatsız olur ve bilekleri ağrır. Siz onlardan mısınız? Bunları her zaman düşünmelisiniz. Bu konuda bunu söyleyebilirim. Ayrıca son durumu öğrenebilir miyim? Şuanda ne düşünüyorsunuz? Aklınıza yatan bir model var mı?

Klavye konusunda mouse konuşulmaya başlamış kafam karıştı birazcık.

Son düzenleme:

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
bunun çınlaması ogreden beter
Aga ben anlamıyom ya. Ogre RGB öve öve bitiremiyordu herkes. Tuş basmama problemi çekmiyorlardı, çınlamadan kimse şikayetçi olmuyordu falan. Abdullah abi bir video çekti herkes peydahlandı. Çınlıyor da çınlıyor. Arkadaş bu zamana kadar neredeydiniz hani? Konuya gelecek olursak ben Gamepower önermem. Bir tek Ogre RGB öneriyordum onda da insanlar "artık" çınlama sesinden rahatsız oluyorlar. Türkiye'de adam akıllı klavye bulmak zor. Ya Redragon alacaksınız, ya da almayacaksınız diyebiliriz. Diğerleri pişman edecek düzeyde. Ben de 2 aydır her gün olmak üzere araştırma yapmış biri olarak, işin piiri olmuş biri olarak, Banggood'dan aldım klavyemi. Gamakay MK61 aldım. Henüz gelmedi daha dün gece sipariş ettim. İnşallah mazın bir şekilde ulaşır elimize. Bu sıralar zaten çok görüyorum Çin'den satın alanları. Millet bıraktı Türkiye'yi yani. Klavye işini bilen bu fiyatlarda Türkiye'den almıyor. Bir tek Redragon. Aklınızda olsun. İyi akşamlar, iyi forumlar. Aklınıza gelecek herrrşeyi sorabilirsiniz. Bilgimin yettiğince, paylaşabileceğim herşeyi paylaşırım. Yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden hayırlı olsun.

Top Bottom