300 ₺ Bütçeye Kulakiçi Kulaklık Önerir Misiniz?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
12,883
Bütçe
250
Merhabalar arkadaşlar, şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.

Ben de 250 ₺ veya maksimum 300₺'ye bir kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum.
Kulaklıkta en önem verdiğim şey müzik performansının iyi olması ve mikrofonunun çok da kötü olmaması.
+ Olarak kulaklığın kablolu olmasını istiyorum, kablosuz kulaklıkların kullanımı pratik gelmiyor bana.

Not : kulaklığı 15 20 güne alacağım; indirim kovalayabilir, stok bekleyebilirim.
Bir not daha : Ağırlıkta RAP dinleyen biriyim.

Öneri yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

En İyi Cevap
Merhaba Doğan hocam.
şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.
Memnun olmadığınız konu tam olarak nedir? Sesin netliğini mi beğenmiyorsunuz, basslar mı az geliyor ya da başka bir şey mi?

Kulaklıkta en önem verdiğim şey müzik performansının iyi olması ve mikrofonunun çok da kötü olmaması.
KZ'leri kafadan eleyebiliriz o halde. Mikrofonları iyi değil maalesef.

Not : kulaklığı 15 20 güne alacağım; indirim kovalayabilir, stok bekleyebilirim.
Aliexpress'ten getirtme şansınız var olarak kabul ediyorum :)

Rap müzikte şöyle bir problem var. V-shaped...
@Evil Belief
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar, şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.

Ben de 250 ₺ veya maksimum 300₺'ye bir kulakiçi kulaklık önerisi istiyorum.
+ Olarak kulaklığın kablolu olmasını istiyorum, kablosuz kulaklıkların kullanımı pratik gelmiyor bana.

Öneri yapan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Huawei cmq3'ün yorumları fena değil seslerini fena vermiyormuş ama seslerin yönlerini anlamakta(8d)) zorlanıyormuşuz. Bulamadım ama Xiaomi Hybrid 2 pro varmış bu bütçede ona da bakılabilir onun hakkında bir fikrim yok maalesef.

Son düzenleme:
Merhaba Doğan hocam.
şu anda hem kablolu kulakiçi hem kablosuz kulakiçi hem de kablolu kulaküstü kulaklığım var ama hiçbirinin müzik performansından zerre memnun değilim.
Memnun olmadığınız konu tam olarak nedir? Sesin netliğini mi beğenmiyorsunuz, basslar mı az geliyor ya da başka bir şey mi?

KZ'leri kafadan eleyebiliriz o halde. Mikrofonları iyi değil maalesef.

Aliexpress'ten getirtme şansınız var olarak kabul ediyorum :)

Rap müzikte şöyle bir problem var. V-shaped karakterde bir kulaklık alınca bass'lar ve tiz'ler vokalleri bastırıyor, rap gibi vokalin önemli olduğu bir alanda yeterince vokal dinleyemiyorsunuz.
Dengeli karakterde bir kulaklık alınca da bass'lar yeterli gelmiyor. Equalizer'dan artırayım diyorsunuz, bu defa boğukluk hissediliyor.
Aslında seçim yapması zor bir tür.

Size uygun olabilecek aklıma gelen 3 öneri var:

1) Türkiye'den 140 TL'ye QKZ VK4 almak. Dengeliye yakın bir V-shaped karakteri vardır (yabancılar U-shaped diyor). Sıcağa yakın ve doğal bir ses tonlaması olduğundan rap'e uyumlu olabileceğini düşünüyorum. Mikrofonu KZ'lerden daha iyi. Kablosunun değiştirilebilir olması güzel.

2) Türkiye'den 200 TL'ye Samsung AKG EO-IG955 almak. Yine V-shaped bir kulaklık ama KZ'ler kadar uçlarda değil. Biraz daha analitik denen, sesleri tek tek dinlemenize olanak veren bir sunumu var. Tek dezavantajı kablosunun değiştirilemiyor oluşu.

3) Aliexpress'ten vergisiyle kargosuyla 100 TL civarına TRN MT1 almak. Yurt dışı forumlarda son ayların parlayan yıldızı. Benim de almayı düşündüğüm bir model. Kendim dinlemedim ama dengeliye yakın eğlenceli bir ses karakteri olduğu söyleniyor, sahne ve çözünürlük gibi konularda da fiyatının çok çok üzerinde işler başarıyormuş. Mikrofonlu olan modeli seçmeye dikkat edin. Yine kablosunun değiştirilebiliyor olması avantaj.

En İyi Cevap
Örneğin şarkıda bass gitar var , Bass melodisini duyamıyorum ; kulaklık doğru düzgün vermiyor.
Kulaklıklarım :
gamepower medusa (dip ses sorunu var + çok kaba)
Xiaomi airdots : şarjı çok az gidiyor , 2.4 ghz bağlantısı katlediyor . Kulaklık güzel ama nedense seste bir şey eksik gibi geliyor.

JBL C100SIUBLK : Kulaklık güzel ama nedense seste bir şey eksik gibi geliyor.

KZ'leri kafadan eleyebiliriz o halde. Mikrofonları kötü maalesef.
Telefon görüşmesi çok yapıyorum maalesef :(
3) Aliexpress'ten vergisiyle kargosuyla 100 TL civarına TRN MT1 almak. Yurt dışı forumlarda son ayların parlayan yıldızı. Benim de almayı düşündüğüm bir model. Kendim dinlemedim ama dengeliye yakın eğlenceli bir ses karakteri olduğu söyleniyor, sahne ve çözünürlük gibi konularda da fiyatının çok çok üzerinde işler başarıyormuş. Mikrofonlu olan modeli seçmeye dikkat edin. Yine kablosunun değiştirilebiliyor olması avantaj.

TRN MT1 Hi-FI 1DD dinamik kulak içi kulaklık sürücü HIFI bas Metal monitörü koşu spor kulaklık kulaklık KZ​

HiFİ destekliyor mu gerçekten ? Ben şans vermeyi düşünüyorum buna açıkçası. Kulaklık çok güzel duruyor.

10 15 araştırayım ama gerçekten bu kulaklık ilgimi çekti.

Önerilerin için teşekkür ederim. Çok sağ ol.

Örneğin şarkıda bass gitar var , Bass melodisini duyamıyorum ; kulaklık doğru düzgün vermiyor.
Kulaklıklarım :
gamepower medusa (dip ses sorunu var + çok kaba)
Xiaomi airdots : şarjı çok az gidiyor , 2.4 ghz bağlantısı katlediyor . Kulaklık güzel ama nedense seste bir şey eksik gibi geliyor.

JBL C100SIUBLK : Kulaklık güzel ama nedense seste bir şey eksik gibi geliyor.

Telefon görüşmesi çok yapıyorum maalesef :(

TRN MT1 Hi-FI 1DD dinamik kulak içi kulaklık sürücü HIFI bas Metal monitörü koşu spor kulaklık kulaklık KZ​

HiFİ destekliyor mu gerçekten ? Ben şans vermeyi düşünüyorum buna açıkçası. Kulaklık çok güzel duruyor.

10 15 araştırayım ama gerçekten bu kulaklık ilgimi çekti.

Önerilerin için teşekkür ederim. Çok sağ ol.
Diğer 2 kulaklık hakkında bir yorum yapamam ama JBL C100SI gerçekten iyi bir kulaklık değil. Çoğu kullanıcının ilk gerçek kulaklığı olduğu için yere göğe sığdıramayanlar oluyor ama biraz kulaklık deneyimi olan bilir :)

HiFi desteğine çok takılmamak lazım, o sertifika kolay bir şekilde alınabiliyor. Bazı üreticiler üç beş kuruşa HiFi sticker'ını basıp geçiyor hatta ama TRN öyle bir üretici değil. Üst seviyede de güzel ürünler üreten, camiada bilindik bir firma.

Eğer bu linkten alırsanız 1 mikrofonlu + 1 mikrofonsuz kulaklık kargosuyla beraber toplam 11.20$ ediyor. Mikrofonsuz olan modeli açmadan satarak daha ucuza getirebilirsiniz.

Diğer 2 kulaklık hakkında bir yorum yapamam ama JBL C100SI gerçekten iyi bir kulaklık değil. Çoğu kullanıcının ilk gerçek kulaklığı olduğu için yere göğe sığdıramayanlar oluyor ama biraz kulaklık deneyimi olan bilir :)

HiFi desteğine çok takılmamak lazım, o sertifika kolay bir şekilde alınabiliyor. Bazı üreticiler üç beş kuruşa HiFi sticker'ını basıp geçiyor hatta ama TRN öyle bir üretici değil. Üst seviyede de güzel ürünler üreten, camiada bilindik bir firma.

Eğer bu linkten alırsanız 1 mikrofonlu + 1 mikrofonsuz kulaklık kargosuyla beraber toplam 11.20$ ediyor. Mikrofonsuz olan modeli açmadan satarak daha ucuza getirebilirsiniz.
Aşırı mantıklı, Alıyorum şimdi.

Mahir abinin yaptığı Türkçe incelemeyi atıyordum durun :D
12 Dolar oluyor. 2. elden satmasam bile evde durur , ileride kullanırım.
umaırm sipariş ağustos sonuna kadar gelir.
Bir de yeni kullancı indirimi var mı ? Annemin telefonuyla falan kaydolacağım.

12 Dolar oluyor. 2. elden satmasam bile evde durur , ileride kullanırım.
umaırm sipariş ağustos sonuna kadar gelir.
2 adet mikrofonlu alımına izin verse kurbana girer gibi ortak girerdik :D Bana da mikrofonlusu lazım.
Şu KZ ZS5'imi daha satamadım.

Bir de yeni kullancı indirimi var mı ? Annemin telefonuyla falan kaydolacağım.
Ona nereden bakılıyor bilmiyorum.
Şu an hesabımdan çıkış yaptım, ona rağmen herhangi bir yeni kullanıcı indirim kutucuğu vs. göremiyorum.

Şu an hesabımdan çıkış yaptım, ona rağmen herhangi bir yeni kullanıcı indirim kutucuğu vs. göremiyorum.

2 adet mikrofonlu alımına izin verse kurbana girer gibi ortak girerdik :D Bana da mikrofonlusu lazım.

yokmuş öyle bir kampanya

Adamlara yazdım , ücreti 5 dolar olarak yazacakmış. Siparişi verdim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri