Kulakiçi hassasiyetinde kafaüstü kulaklık önerisi

ÖmerGz

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar, bugüne kadar hep kulakiçi kulaklık kullanmış biri olarak kulakiçi kulaklıkların ses netliğine, hassaslığına çok alıştım. Ama uzun süreler kullanması artık çok rahatsız ettiğinden-ve tinnitusumu arttırdığından- mikrofonlu kafaüstü bir kulaklık almak istiyorum. Fakat sorun şu ki daha önce birkaç arkadaşımdan denediğim kafaüstü kulaklıkların ses kalitesi çok garip ve rahatsız edici geldi. Rekabetçi oyunlar oynadığımdan seslerin netliği ve yer yön anlaşılabilirliği çok önemli. Denediğim kulaklıklardan birisi razer kraken v3 hypersense idi. Sesin nereden geldiği oldukça belirgin olmasına rağmen o kadar basslı - ve benim alıştığım kulaklıklara göre biraz boğuk geldi ki bir bomba patlaması ya da silah sesleri gibi sesler dayanılmazdı. Oyun dışında video izlerken müzik dinlerken de aynı şekilde rahat edemedim. Böyle bir kullanıcı için önerebileceğiniz kafaüstü kulaklık nedir, çok absürt olmadıkça fiyatı önemli değil. Kablolu-kablosuz da fark etmez. Ama uzun süre aralıksız kullandığımda rahatsız etmesin, başımı ağrıtmasın. Ve en önemlisi; sesi temiz, net ve anlaşılır olsun

Geri