kesinlikle bu daha ucuz vardır illaOyun için alıcam ağrı yapmaması ve mikrofonu önemli şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
evet trendyolda 300 tl ordan alabilir sinOyun için alıcam ağrı yapmaması ve mikrofonu önemli şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.
Gamepower tavsiye etmiyolar bende bu kulaklığa bakıyodum ama çok eleştiri gördüm yinede sağolun öneriniz için bakıcam.Mesaj otomatik birleştirildi:
kesinlikle bu daha ucuz vardır illa
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet trendyolda 300 TL ordan alabilir sin
gamenot h2000d ile bunun arasındaki fark nedir h2000d önerende çokGameNote H2016D . Mikrofonu çok temiz , güzel ses kasılıyor ve 5-10 saat kullandığım oldu hiç bir ağrı yapmadı. Hafif bir kulaklık ses bass ayarı da gayet iyi .
Yani kalite anlamında fark vardır ama bütçenize h2016d öneririmGamepower tavsiye etmiyolar bende bu kulaklığa bakıyodum ama çok eleştiri gördüm yinede sağolun öneriniz için bakıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamenot h2000d ile bunun arasındaki fark nedir h2000d önerende çok
sinerji sitesinde şuan indirimde 345 tl kaçırma istersenKesinlikle Razer kraken x tavsiyemdir
Bence sinerjiden razer kraken x al 50 tl daha koyup indirimde suanOyun için alıcam ağrı yapmaması ve mikrofonu önemli şimdiden teşekkür ederim önerileriniz için.