Cybermc
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Tıklama yerlerinden.Tuş derken ne tarafından bahsediyorsunuz?
Tıklama yerlerinden.Tuş derken ne tarafından bahsediyorsunuz?
7 yıllık a60 farem var ve 20 cps üstünü geçemiyorum artık sorun bende mi fare çok eski olduğu için mi bilmiyorum. Zaten sensörü de bozuk biraz arada kafayı ylyor. 300 TL max ne önerirsiniz t60 falan düşündüm ama çok eski model ya 5 6 yıllık fare hala alınır mı emin değilim. Ne önerirsiniz 300 TL'ye?
7 yıllık a60 farem var ve 20 cps üstünü geçemiyorum artık sorun bende mi fare çok eski olduğu için mi bilmiyorum. Zaten sensörü de bozuk biraz arada kafayı ylyor. 300 TL max ne önerirsiniz t60 falan düşündüm ama çok eski model ya 5 6 yıllık fare hala alınır mı emin değilim. Ne önerirsiniz 300 TL'ye?
Hocam emin misinizbunu al 70-80 cps yapılıyor![]()
Bloody P93 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody P93 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody P93 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hypixel laglı olduğundan fazla girmiyorum ama hypixel sağ tıkları saymıyor diye hatırlıyorum benim eski office farem ile 25 yapıyordum sağ bir şey olmamıştı.50 60 ne?
Nasıl ban yemiyorlar?
Hypixel'de 20 üstü ban sebebi zaten acaba senin bahsettiğin sunucular anarşi sunucuları mı![]()
evet ama uygulamasına girip ms yi 2 yapman lazım
Videolarda olmayıp da yapılabilenler
Hp Omen Reactor
Rampage X-Titan
Post automatically merged:
Hocam emin misiniz
evet ama uygulamasına girip ms yi 2 yapman lazım
clawdanda yapılıyor ama max 25 cps fala bunda 70-80 cinavarın videosunun ilk yerinde 30-35 cps godbridge yaptığı yerde 2x ayarlamış
claw için bunu buldum