Mekanik,membran,rgb,düz nasıl bişey ?300 TL klavye öneriniz varmı
https://www.incehesap.com/gamepower...=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma bunu alabilirsin300 TL klavye öneriniz varmı
bir ay falan önce 308 e RGB Ogre almıştım ama fiyatları arttı sanırım300 TL klavye öneriniz varmı
gamepower saber rgb yada gamepower dan herhangi bir mek. klavye al300 TL klavye öneriniz varmı
Saber ve Ogre Sıkıntılıgamepower saber RGB yada gamepower dan herhangi bir mek. klavye al
gamepowerin klavyelerie bakabilrisin. o fiyat aralığında en iyi kaliteyi ve performansı sunuyo kanka ama belli bi model oneremem300 TL klavye öneriniz varmı
Uzun Zamandır Saber Kullanıyorum Hiç Sorun Yaşamadım Sadece Eline Alıp Sallarsan "ki öyle bişey niye yaparsın bilmem anca ozaman gıcırdama oluyorSaber ve Ogre Sıkıntılı
yay sesi ve tuş basmama sıkıntısı oluyor şansa bazen temizi denk geliyorUzun Zamandır Saber Kullanıyorum Hiç Sorun Yaşamadım Sadece Eline Alıp Sallarsan "ki öyle bişey niye yaparsın bilmem anca ozaman gıcırdama oluyor
Benimki Tertemiz Geldi AdeksStore Dan aldım Tavsiye Ederimyay sesi ve tuş basmama sıkıntısı oluyor şansa bazen temizi denk geliyor