Neler Yeni

300 TL Klavye Önerisi

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Bütçe
300
300 TL bütçem var Red switch veya Blue switch RGB bilek destekli klavye arıyorum yazılımı olursa çok iyi olur.Yazılım olmasada olur.

Emptx_

80+ Bronze
bazı kişiler kankam boş yorum yapıyorlar gerçek kullanmadan yorum yapıyorlar gamepower kaliteli bir marka klavyeleri de gayet iyi ama bir ürün vardı baya kişi memnun değildi onu hatırlıyorum ama bu gamepower ogre herkesin f/p olarak tavsiye ettiği bir ürün

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
bazı kişiler kankam boş yorum yapıyorlar gerçek kullanmadan yorum yapıyorlar gamepower kaliteli bir marka klavyeleri de gayet iyi ama bir ürün vardı baya kişi memnun değildi onu hatırlıyorum ama bu gamepower ogre herkesin f/p olarak tavsiye ettiği bir ürün
hayır hocam hayatta önermem hiçte kaliteli değil şuan mouse klavye kulaklığım gamepower ve çk kötü

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gamepower pişmanlıktır kullananar yuzde 80 i sorun yaşıyor bende şuan kullanıyorum gamepower urunlerii yakın zamanda değiştiricem redragon alın klavyeleri çok güzel ve kaliteli
bakayım hocam.

Ak'f

80+ Bronze
İyi değiller:

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
hocam birde ben kaliteli bir ürünü olduğunu sanmıyorum monitöründen tutun psusuna hepsi kalitesiz kaliteli varsa sebebini ve hangi ürün olduğunu açıklarsanız sevinirim

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
benim klavyem warlock ve durmadan tuşlar yanlış basıyor takılı kalıyor
abdullah abinin videosunu izledikten sonra gamepowerdan vazgeçtim aklımda rampage kb R95 X-titan vardı ancak fiyat 350 lira

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Top Bottom