260 tl ye rampage comfortMikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olursa yeterli olur.Yurtdışı önermezseniz sevinirim.
Ürünleri çöp çünkü.Rampage markasının çok sevmeyeni var
sanırım tüm rampage ürünleri kullandınızÜrünleri çöp çünkü.
hd002d kullanmıştım ama ses kartı olmadığı için biraz zayıftı ch321 ise bence alınmaz sırf cooler master olduğu için rampage comfort alınabilir bence yada hd002dH2002D veya CH321.
Uyarıyı yemişsin. Hayırlı olsun.Ürünleri çöp çünkü.
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?Uyarıyı yemişsin. Hayırlı olsun.
Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Bn kullanıym cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.Sanırım tüm Rampage ürünlerini kullandınız.
Her ürün çöp demişsin, ki bunun içine fiyatına göre gayet iyi performans veren Rampage Comfort ve Drop Plus'ı da dahil etmişsin. Bundan dolayı işte.Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Rampegin iyi ürünleri var kötüde ama marka basan firmaya göre bence pahalıCevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.