Neler Yeni

300 Tl kulaklık önerisi

Aerion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Kaplan
Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olursa yeterli olur.Yurtdışı önermezseniz sevinirim.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49

Aerion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklımda da aslında GameNote kulaklık vardı da Rampage markasının çok sevmeyeni var onu anlayamadım.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
H2002D veya CH321.
hd002d kullanmıştım ama ses kartı olmadığı için biraz zayıftı ch321 ise bence alınmaz sırf cooler master olduğu için rampage comfort alınabilir bence yada hd002d

Uyarıyı yemişsin.:D Hayırlı olsun.
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Sanırım tüm Rampage ürünlerini kullandınız.
Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Bn kullanıym cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Her ürün çöp demişsin, ki bunun içine fiyatına göre gayet iyi performans veren Rampage Comfort ve Drop Plus'ı da dahil etmişsin. Bundan dolayı işte.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Rampegin iyi ürünleri var kötüde ama marka basan firmaya göre bence pahalı

Top Bottom