300 Tl kulaklık önerisi

Aerion

80+
Reaksiyon skoru
12
Mikrofon kalitesi ve ses kalitesi iyi olursa yeterli olur.Yurtdışı önermezseniz sevinirim.

Aklımda da aslında GameNote kulaklık vardı da Rampage markasının çok sevmeyeni var onu anlayamadım.

H2002D veya CH321.
hd002d kullanmıştım ama ses kartı olmadığı için biraz zayıftı ch321 ise bence alınmaz sırf cooler master olduğu için rampage comfort alınabilir bence yada hd002d

Uyarıyı yemişsin.:D Hayırlı olsun.
Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?
Sanırım tüm Rampage ürünlerini kullandınız.
Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Bn kullanıym cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.

Cevap verip çıktığım ve çok uğramadığım bir forumda nasıl ceza yiyebiliyorum anlamış değilim. "Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek" Bilmediği konu? Bu kanıya nasıl vardınız acaba?

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Her ürün çöp demişsin, ki bunun içine fiyatına göre gayet iyi performans veren Rampage Comfort ve Drop Plus'ı da dahil etmişsin. Bundan dolayı işte.

Bir ürünün iyi mi kötü mü olduğunu bilmek için kullanmak gerekmiyor, neyse "Ben kullanıyom cko ii" tayfası ile hiç münakaşaya giremem.
Rampegin iyi ürünleri var kötüde ama marka basan firmaya göre bence pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,142
Üyeler
191,355
Son üye
Erdem Keçeci
Geri