tamam sana ne anlattım ben bende çoğu ürününü kullandım genel olarak iyi idi o zaman tüm ürünleri iyi mi? diyeyim bende verdiğim örneği okudun mu sen? 100 liralık ürün fiyatına göre iyidir dedim 200 liralık bir ürün kullanınca o 200 liralık ürün ondan daha iyi olunca 100 liralık ürün çöp olmuyor ama sana göre sanırım çöp oluyorHemen hepsini kullandım. Monitörler hariç, söylüyorum kaç kere söyliyecem ? Ürünlerinin çoğu kötü zaten. Aradan da çok iyi ürünler çıkarttığından da bahsettim. Örnek olarak drop plus'ı söyledim. Neyi anlatmaya çalışıyosunuz bana
Kardeşim benim, rampagein 100 liralık ürününe de alternatif var 200 liralık ürününe de. Kimse çıkıp da belli başlı ürünleri hariç bana rampage'i övemez. Sadece parasına bakan ve kötü ürünlere ışık ekleyip piyasaya sunan bir marka. Hep söylerim eğer bu yüzden ban yiyeceksemde yerim. Rampage'in %80-90 ürünü çöp.tamam sana ne anlattım ben bende çoğu ürününü kullandım genel olarak iyi idi o zaman tüm ürünleri iyi mi? diyeyim bende verdiğim örneği okudun mu sen? 100 liralık ürün fiyatına göre iyidir dedim 200 liralık bir ürün kullanınca o 200 liralık ürün ondan daha iyi olunca 100 liralık ürün çöp olmuyor ama sana göre sanırım çöp oluyor
Bu rampageyi neden kimse sevmiyor ürünleri çöp değil bendeki kulaklık rampage 3 yıldır kullanıyorum en ufak bir sorun yaratmadıÜrünleri çöp çünkü.
Tamam sen bilirsin ve ayrıca ben tüm ürünlere çöp dedin diye bir şey demedim sanırım öyle hatırlıyorum eğer sen yüzde 80 90'lık bir ürüne çöp diyorsan ve çoğu ürünü kullandım diyorsan o zaman bende yüzde 80 90'lık ürüne iyi diyebilirim çünkü bende çoğu ürününü kullandım ve memnun kaldım genel olarak.Kardeşim benim, rampagein 100 liralık ürününe de alternatif var 200 liralık ürününe de. Kimse çıkıp da belli başlı ürünleri hariç bana rampage'i övemez. Sadece parasına bakan ve kötü ürünlere ışık ekleyip piyasaya sunan bir marka. Hep söylerim eğer bu yüzden ban yiyeceksemde yerim. Rampage'in %80-90 ürünü çöp.
Edit: Ayrıca ben hiçbir zamam tüm ürünleri çöp demedim ki ?
Diyebilirsin, burası bi forum herkes düşüncesini söyleyebilir.Tamam sen bilirsin ve ayrıca ben tüm ürünlere çöp dedin diye bir şey demedim sanırım öyle hatırlıyorum eğer sen yüzde 80 90'lık bir ürüne çöp diyorsan ve çoğu ürünü kullandım diyorsan o zaman bende yüzde 80 90'lık ürüne iyi diyebilirim çünkü bende çoğu ürününü kullandım ve memnun kaldım genel olarak.
tamam o zaman bunlarda benim düşüncelerim.Diyebilirsin, burası bi forum herkes düşüncesini söyleyebilir.