300 TL Kulaklık Önerisi

z0ka

80+
Reaksiyon skoru
50
Selam dostlar, şuan da aktif olarak Janes Donkey 711 kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığımın sesinden basınden memnunum ancak, etrafında bulunan yeşil yanan ışık çok fazla olduğu için ve kapanmadığı için, kafayı tam kavrayamadığı için, ve kafada çok kaba durduğu için değiştirmek istiyorum.
Rampage,Gamepower,James Donkey firmalarının ürünlerine açığım şuanda luna 7.1 pro düşünüyorum sizce ne almalıyım ?

hocam peki neden bunu önerdiğinizi öğrenebilir miyim ? luna 7.1 pro'dan iyi midir? bu
Post automatically merged:

cooler masterin kulaklığını ilk defa görüyorum biraz endişeliyim açıkcası neden bunu önerdiniz acaba

Selam dostlar, şuan da aktif olarak Janes Donkey 711 kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığımın sesinden basınden memnunum ancak, etrafında bulunan yeşil yanan ışık çok fazla olduğu için ve kapanmadığı için, kafayı tam kavrayamadığı için, ve kafada çok kaba durduğu için değiştirmek istiyorum.
Rampage,Gamepower,James Donkey firmalarının ürünlerine açığım şuanda luna 7.1 pro düşünüyorum sizce ne almalıyım ?
Gamenote H2002D.
Bugün elime ulaştı sorunsuz ve mükemmel.
Ben 270₺ ye aldım şu an fiyatı hakkında bir fikrim yok artmış olabilir.
Şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: z0ka
Gamenote H2002D.
Bugün elime ulaştı sorunsuz ve mükemmel.
Ben 270₺ ye aldım şu an fiyatı hakkında bir fikrim yok artmış olabilir.
Şiddetle tavsiye ederim.
347 tl hocam o kadar verebilceğimi düşünmüyorum :(

hocam peki neden bunu önerdiğinizi öğrenebilir miyim ? luna 7.1 pro'dan iyi midir? bu

cooler masterin kulaklığını ilk defa görüyorum biraz endişeliyim açıkcası neden bunu önerdiniz acaba
Kendim kullanıyorum güzel bir kulaklık mikrofon ve ses açısından tatmin ediyor.

Ben birkaç gün önce aldım.
Memnunum fakat sanki sağ kulakda biraz daha az ses geliyormuş gibi hissettirdi bana.
Hiç fark etmedim ben. Sağ sol testi yaptım bir tık daha az soldan, ama film izlerken, müzik dinlerken veya oyunda sorun yaratmadı bana hiç fark etmedim bile :D

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Kendim kullanıyorum güzel bir kulaklık mikrofon ve ses açısından tatmin ediyor.

Hiç fark etmedim ben. Sağ sol testi yaptım bir tık daha az soldan, ama film izlerken, müzik dinlerken veya oyunda sorun yaratmadı bana hiç fark etmedim bile :D
Yok usta bende emin değilim zaten.
Belki de benim kulağımda sorun vardır, belki de psikolojik olarak öyle geliyordur bana.

Ben birkaç gün önce aldım.
Memnunum fakat sanki sağ kulakda biraz daha az ses geliyormuş gibi hissettirdi bana.
Bu sorun gamepower kizaru da da var ( 7.1 i açınca sadece)

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,974
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri