rival 3minecraftta butterfly click için mouse arıyorum Delux M700 3327 ve Razer Deathadder v2 mini arasında kaldım sizin önereceğiniz başka mouse var mıdır ya da bu iki mousetan hangisini önerirsiniz
rival 3 400 tl ve v2 miniyle aynı özelliklere sahip v2 mini daha mantıklı olmaz mırival 3
bu ne ara 400₺ olmuşrival 3 400 TL ve v2 miniyle aynı özelliklere sahip v2 mini daha mantıklı olmaz mı
Deathadder V2 Mini öneririm fakat Butterfly yapamazsın jitter yapılır. Bende Deathader V2 olmasına rağmen butterfly anca oluyor, zaten çok tercih edilen bir click çeşidi değil.minecraftta butterfly click için mouse arıyorum Delux M700 3327 ve Razer Deathadder v2 mini arasında kaldım sizin önereceğiniz başka mouse var mıdır ya da bu iki mousetan hangisini önerirsiniz
jitter click kolumu aşırı yoruyor ve butterfly daha rahat yapıyorum peki delux m700 ü önerir misin ?Deathadder V2 Mini öneririm fakat Butterfly yapamazsın jitter yapılır. Bende Deathader V2 olmasına rağmen butterfly anca oluyor, zaten çok tercih edilen bir click çeşidi değil.
sormayın hocam enflasyon...bu ne ara 400₺ olmuş![]()
Hayır önermem, illa butterfly diyorsan deathadder essential tercih edebilirsin fakat sensör farkı var v2 mini çok daha iyi ama essential'de daha iyi butterfly yaparsın.jitter click kolumu aşırı yoruyor ve butterfly daha rahat yapıyorum peki delux m700 ü önerir misin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sormayın hocam enflasyon...
essentialle bir keresinde denedim ve 11-12 cps yaptım zaten kullandığım mousela 14-15 yapıyorum katar pro olur mu sizceHayır önermem, illa butterfly diyorsan deathadder essential tercih edebilirsin fakat sensör farkı var v2 mini çok daha iyi ama essential'de daha iyi butterfly yaparsın.
Hocam katar pro, viper mini, deathadder v2 mini gibi mouselar küçük mouselar dolayısıyla bunlarla butterfly yapılmaz yaniessentialle bir keresinde denedim ve 11-12 cps yaptım zaten kullandığım mousela 14-15 yapıyorum katar pro olur mu sizce
hocam son olarak bloody t60 nasıl büyüklüğüde elime uygunHocam katar pro, viper mini, deathadder v2 mini gibi mouselar küçük mouselar dolayısıyla bunlarla butterfly yapılmaz yani
Tercih edilebilir.hocam son olarak bloody t60 nasıl büyüklüğüde elime uygun
teşekkürlerTercih edilebilir.
Rica ederim.teşekkürler