hocam delux marka gibi bilinmedik markalardansa logitech g102 daha iyi bir tercih olacaktır
valla gelin bakın deneyin anlaşırız veririz sıkıntı yok hiçbir sorunu yok mouseın piyasa fiyatına göre ucuza bırakırım biraz işteKaca verirsiniz
İstanbuldamisinizhocam delux marka gibi bilinmedik markalardansa logitech g102 daha iyi bir tercih olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla gelin bakın deneyin anlaşırız veririz sıkıntı yok hiçbir sorunu yok mouseın piyasa fiyatına göre ucuza bırakırım biraz işte
İstanbul çekmeköydeyim hocam siz nerdesinizİstanbuldamisiniz
İstanbul çekmeköydeyim hocam siz nerdesiniz
Yıldırİstanbul gaziosmanpasa
Kac yilfir kullaniyorsunuz
hocam numara bırakiyim wpden konusalım ortak bir yerde bulusup hallederiz istiyorsan dedigim gibi ürün sıfır ürün zaten sorunu olsa yazmam burda renk takıntım var biraz sistemde diğer parçaları beyaz almaya karar verdim bu mavi kalınca tilt oldum bi tık sana satıp gidip üstüne biraz ekleyip beyazını alıcam zaten aynı mouseın sen piyasaya göre ucuza almış olursun bende istedigim renge geçmiş olurum ikimizede yarar yaniİstanbul gaziosmanpasa
hocam yıl değil 3 ay oldu daha o da sürekli kullanan birisi değilim ürüne bakınca mağazada baktığınızdan farklı bir şey görmezsiniz yani tozu bile yokİstanbul gaziosmanpasa
Yıldır
12 aralıkta aldım irsaliye duruyor zaten atabilriim istiyorsanİstanbul gaziosmanpasa
Yıldır