300 TL'ye CoD MW2019 alınır mı?

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaşlar normalde BF1 BF5 az da olsa BF4 oynayan biriyim. Fakat bu oyunlardan artık sıkıldım ve farklı bir şey denemek istiyorum. CoD MW2019 şu an %50 indirim ile 300TL sizce şu anki haliyle 300TL edecek bir oyun mu? Ayrıca BF'den sıkıldım desem de tdm ve benzeri oyun modlarından nefret ediyorum. Conquest gibi kalabalık ve içinde tanktır uçaktır vs. barındıran büyük çaplı savaşları seviyorum. CoD de buna en yakın ground war var bildiğim kadarıyla. Bu iki oyun modu birbirine benziyor mu? Benziyorsa ne kadar benziyor?

Hayır bence

Arkadaşlar normalde BF1 BF5 az da olsa BF4 oynayan biriyim. Fakat bu oyunlardan artık sıkıldım ve farklı bir şey denemek istiyorum. CoD MW2019 şu an %50 indirim ile 300TL sizce şu anki haliyle 300TL edecek bir oyun mu? Ayrıca BF'den sıkıldım desem de tdm ve benzeri oyun modlarından nefret ediyorum. Conquest gibi kalabalık ve içinde tanktır uçaktır vs. barındıran büyük çaplı savaşları seviyorum. CoD de buna en yakın ground war var bildiğim kadarıyla. Bu iki oyun modu birbirine benziyor mu? Benziyorsa ne kadar benziyor?
almanı önermen biraz daha para biriktirip modern warfare 2 almanı öneririm ha diyorsan ki o kadar para veremem warzone oynayabilirsin ücretsiz zaten

ground war ve conquest modları birbirine yakın denebilir fakat, cod'daki kill streak mantığı oyun dengesini çok çabuk bozuyor.
mw2019 warzone hariç kaderine terk edildi. biraz daha bekleyip ekimde çıkacak mw2'yi satın alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,434
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri