Neler Yeni

3000-3500 arası kulak üstü kulaklık önerisi

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
şu anda hyperx cloud 3 kablolu kulaklığım var fakat iade edeceğim, sol taraftan az ses gelmeye başladı. bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablolu-kablosuz kulaklık önerilerinizi alabilirim, önceliğim ses kalitesinin çok iyi olması. rainbow six gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlar oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa tekrardan cloud 3 mü alayım

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,428
İsim
efe araci
şu anda hyperx cloud 3 kablolu kulaklığım var fakat iade edeceğim, sol taraftan az ses gelmeye başladı. bu fiyat bandında önerebileceğiniz kablolu-kablosuz kulaklık önerilerinizi alabilirim, önceliğim ses kalitesinin çok iyi olması. rainbow six gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlar oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa tekrardan cloud 3 mü alayım
değişim talebi iste bence cloud 3 güzel çünkü.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişim talebi iste bence cloud 3 güzel çünkü.
geçen sene ağustos ayında aldım, hpye ulaşamıyorum çünkü seri numarasını bir türlü kabul etmiyor. konuştum amazon ile iade yapabileceğimi söylediler ben de yarın iadeye vericem, stokta olmadığı için değişim değil iade yapalım dediler

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,428
İsim
efe araci
geçen sene ağustos ayında aldım, hpye ulaşamıyorum çünkü seri numarasını bir türlü kabul etmiyor. konuştum amazon ile iade yapabileceğimi söylediler ben de yarın iadeye vericem, stokta olmadığı için değişim değil iade yapalım dediler
tekrar cloud 3 almanı öneriyorum o zaman :D

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Efe
Discord
.violynn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrar cloud 3 almanı öneriyorum o zaman :D
forumda cloud 3 kulaklığa laf edilmişti bir yerde ses kartı kronik sorun falan diye, az önce araştırırken gördüm onu da. bende de sesin patlayarak cızırdaması sonra da soldan az gelmesi pek hoşuma gitmedi ama kulaklık baya hoş

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,428
İsim
efe araci
forumda cloud 3 kulaklığa laf edilmişti bir yerde ses kartı kronik sorun falan diye, az önce araştırırken gördüm onu da. bende de sesin patlayarak cızırdaması sonra da soldan az gelmesi pek hoşuma gitmedi ama kulaklık baya hoş
bende aynı sorunu yaşadım çözümü çok basit güncel usb portuna takmak XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,794
Üyeler
172,550
Son üye
dedepro
Top Bottom