Öneri 6000 TL'ye Kadar Kulak Üstü Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi İstiyorum

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Cloud 2 kullanıyordum fakat kafamda durmadığı için rahatsız ediyor ve sesinden memnun değilim. Garantiye göndereceğim servis yok, destek birimi yok. Lanet ettim kulaklıktan çöpe atacağım. Şu an Anker Q30'u kablolu bir şekilde kullanıyorum. Bir tane kablosuz kulak üstü kulaklık arayışındayım normalde HS80 alacaktım fakat stokları bittiği için bulamıyorum. Cloud 3 baktım ama tekrardan tövbe Cloud serisine bulaşmam servisi yok bir şeyi yok. G733 önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Bu fiyat bandına önerebileceğiniz kulaklıklar var mıdır?

Bütçe çıkar mı
Abibank'a başvurmam lazım :hoba:

HS80'e göre özellikleri düşürülmüş pil ömrü artmış gibiydi baktığımda. Type C girişinin sadece şarj olması veri aktarımı yapamamasından kaynaklı şarj olurken kullanamamak çok saçma geldi. HS80'da bu özellik varken Max modelinde kaldırılması garip.

Yurt dışı ile iletişime geç. Değişim olursa, gümrük sıkıntısı yaşayabilirsin.
Kulaklığın yan plastik kısımları çatlamış. Vurmadım etmedim düşmedi ama çatlak. İçerisinde ki boyutu ayarlayan demir parça durmuyor düşüyor. Düştüğü için de kafama olmuyor. Nefret ettim. HP Pavilion laptopum vardı onu da garantiye gönderene kadar yaşlanmıştım. HP severim ama rezalet bir geri hizmetleri var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gaminggen ilk alışveriş yaparsan daha ucuza da gelir gibi
Onu dün kullandım ya. 1.5k'ya NV3 aldım 1 TB. Bakayım ne kadara geliyor öyle. 6300 TL'ye geliyor hmmm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,599
Üyeler
174,000
Son üye
ndstark77
Geri