Neler Yeni

1000 TL'ye Kadar Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa Çelikörs

Kullanıyorum çok memnunum. Monster Pusat 7.1 den geçmiştim. Onda titreşim motoru olduğundan ve USB den bağlandığı için dB olarak ses daha yüksek çıkıyordu. Blackshark ın bu yüzden bana sesi biraz düşük gelmişti. USB ses kartı ile bağladım şuan sesleri çok daha iyi bir şekilde kullanıyorum. Almayı düşünürsen USB ses kartı olmadan da sesi çok iyi ama bass bana önceki kulaklığımdan dolayı düşük geldi öyle alıştığım için.
Hocam önerin için teşekkürler şuan kuzenimdeyim ve blackshark v2 kullanıyorum ve evet çok iyi kulaklık. Sanırım tercihim bu kulaklıktan yana olacak

rynsz

80+ Bronze
Dostum aldın mı ?

rynsz

80+ Bronze
Hayır hocam daha almadım ilerleyen zamanda alacağim ama ne alacaksın dersen çok büyük ihtimalle blackshark v2 olucak
ben 1 aydır kullandıgım razer black shar v2 yi askere gidiceğim için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
BlackShark V2 X ile BlackShark V2 USB arasındaki fark nedir? Ses kartı olmadan kötü ses veriyor demişler. Ses kartı tam olarak ne oluyor?

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa Çelikörs
BlackShark V2 X ile BlackShark V2 USB arasındaki fark nedir? Ses kartı olmadan kötü ses veriyor demişler. Ses kartı tam olarak ne oluyor?
Hocam açıkcası ses kartı olayını ve usb ile aralarındaki farkında bilmiyorum ama blackshark ın normal modeli beni gayet tatmin ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 1 aydır kullandıgım razer black shar v2 yi askere gidiceğim için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen.2.

ben 1 aydır kullandıgım razer black shar v2 yi askere gidiceğim için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen.
2. El düşünmüyorum hocam sagol yinede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,522
Üyeler
163,008
Son üye
stroma155
Top Bottom