Hocam bende bunun 650 liği var, gayet iş görüyorMerhaba arkadaşlar,
Ev işlerinde kullanılacak vidalama yapan, tahta ve duvar delebilecek uygun fiyatlı matkap öneriniz var mı? Bütçe max 3-3.5k civarında
Teşekkürler hocamHocam bende bunun 650 liği var, gayet iş görüyor
![]()
Bosch Easyimpact 600 13mm 600 Watt Darbeli Mat - PttAVM.com - 2025
Bosch Easyimpact 600 13mm 600 Watt Darbeli Matkap + 103 Parça Matkap Ucu Vidalama Ucu Lokma Ucu Seti Bosch Matkap Set - 2025www.pttavm.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahtayı duvarı delmişliğim var, konteynerde yaşıyorum şuan burdada iyi iş çıkartıyor.
Vidalama yapıyor muHocam bende bunun 650 liği var, gayet iş görüyor
![]()
Bosch Easyimpact 600 13mm 600 Watt Darbeli Mat - PttAVM.com - 2025
Bosch Easyimpact 600 13mm 600 Watt Darbeli Matkap + 103 Parça Matkap Ucu Vidalama Ucu Lokma Ucu Seti Bosch Matkap Set - 2025www.pttavm.com
Tahtayı duvarı delmişliğim var, konteynerde yaşıyorum şuan burdada iyi iş çıkartıyor.
vidalama modu ve darbeli modu var hocam, ayarlayıp ona göre işini yapman daha iyi olur.Teşekkürler hocam
Vidalama yapıyor mu
pardon 600 lükmüş kullandığım ürün buTeşekkürler hocam
Vidalama yapıyor mu
Bu nasıldır hocamvidalama modu ve darbeli modu var hocam, ayarlayıp ona göre işini yapman daha iyi olur.
pardon 600 lükmüş kullandığım ürün bu
1200 liraya almıştım...![]()
Darbeli Matkap GSB13RE 600 W
Darbeli Matkaplar kategorisindeki Darbeli Matkap GSB13RE 600 W ürüne göz atın | KoçtaÅwww.koctas.com.tr
ürün orjinalse alınabilir bence, malzemeleride içindeymiş çok güzel. denemeden bilemeyiz hocam ama iyi duruyor.Bu nasıldır hocam
![]()
Bosch GSB 600 Darbeli Matkap + 100 Parça Aksesuar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch GSB 600 Darbeli Matkap + 100 Parça Aksesuar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com