Neler Yeni

3000 3500 tl bütçe ile 2. el leptop önerisi

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
bu fiyata ne alınabilir arkadaşlar lol left 4 tft tarzı oyunları açabilen bir leptop lazım da ankara içi bakabilirseniz sevinirim teşekkürler

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Yunus
Reis bu bütçeye zor ama gtx 950/960 laptop bakabilrsin 5 civarına.

3e alıcağın cihazdan çok fayda almazsın.

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bu bütçeye zor ama gtx 950/960 laptop bakabilrsin 5 civarına.

3e alıcağın cihazdan çok fayda almazsın.
zaten cok oyun oynanmicak yt netflix birde tft lf4d2

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Kanka mahalle bilgisayarcılarını gez onlarda kelepir olabiliyor , ha amacım oyun değil diyosan. 3k günümüzde pek bir para değil malesef benim market alışverişim bazen 3k tutuyor ülkenin acı gerçeği. Sen dediğim gibi bilgisayarcı gez birde letgo gibi siteleri takip et yapabileceğin çok fazla bişey yok o fiyata

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka mahalle bilgisayarcılarını gez onlarda kelepir olabiliyor , ha amacım oyun değil diyosan. 3k günümüzde pek bir para değil malesef benim market alışverişim bazen 3k tutuyor ülkenin acı gerçeği. Sen dediğim gibi bilgisayarcı gez birde letgo gibi siteleri takip et yapabileceğin çok fazla bişey yok o fiyata
zaten benim icin degil arkadas ariyor buradan sorayim dedim iyi denebilecek bir kasam var sukur bu zor zamanlarda oda zaten cok oyun oynamiyor tft lol left4 cs filan oynuyor gundelik isleri icin alicak ama dusuk oyunlarida acabilen birsey ariyoruz

Top Bottom