- Reaksiyon skoru
- 21
Önerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez
Önerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez
Ultra ile arasında çok fark var mı? Ultrası daha iyi değil midir?![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Stokları bitmeden direk al geç
Çok bir fark yok stoktakini alabilirsinizUltra ile arasında çok fark var mı? Ultrası daha iyi değil midir?
kral araştırdım birçok kişi 1 ay sonra bozuldu yada kulaklıkın üst kısmı çatladı gibi problemler yaşamış daha çok razer logitech gibi bilindik markalar daha iyi olmaz mı?![]()
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
açıkcası şuan pek piyasaya hakim değilim araştırana kadar bir hesap önericem ama reklam olmaması için iznini istiyorum ona göre öneride bulunucam indirimleri paylaşan bir hesap izin verirsen önerebilirimÖnerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez
kısacası demek istediğim acele etme 1-2 hafta acelen yoksa bekle illaha indirim yakalarsınaçıkcası şuan pek piyasaya hakim değilim araştırana kadar bir hesap önericem ama reklam olmaması için iznini istiyorum ona göre öneride bulunucam indirimleri paylaşan bir hesap izin verirsen önerebilirim
öner sorun değilaçıkcası şuan pek piyasaya hakim değilim araştırana kadar bir hesap önericem ama reklam olmaması için iznini istiyorum ona göre öneride bulunucam indirimleri paylaşan bir hesap izin verirsen önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kısacası demek istediğim acele etme 1-2 hafta acelen yoksa bekle illaha indirim yakalarsın
instagramda indirim kaplanı diye bir sayfa var orada aktif olarak indirimler paylaşılıyor kendi grubuna girip görebilirsin çoğu sponsorlu ama yinede arada iyi indirimler var illaha bir kulaklık indirimi denk gelir o yüzden acele etmeöner sorun değil
önceden takip ediyodum hatırlattığın için eyw unutmuştuminstagramda indirim kaplanı diye bir sayfa var orada aktif olarak indirimler paylaşılıyor kendi grubuna girip görebilirsin çoğu sponsorlu ama yinede arada iyi indirimler var illaha bir kulaklık indirimi denk gelir o yüzden acele etme
bu o değil senin dediğin model mercury modelikral araştırdım birçok kişi 1 ay sonra bozuldu yada kulaklıkın üst kısmı çatladı gibi problemler yaşamış daha çok razer logitech gibi bilindik markalar daha iyi olmaz mı?
Nedenini de yazar mısın merak ettim![]()