3000 4000 civarı Kulaklık

Önerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez

Stokları bitmeden direk al geç

Ultra ile arasında çok fark var mı? Ultrası daha iyi değil midir?

mchose x9

kral araştırdım birçok kişi 1 ay sonra bozuldu yada kulaklıkın üst kısmı çatladı gibi problemler yaşamış daha çok razer logitech gibi bilindik markalar daha iyi olmaz mı?

Önerilere açığım kablolu kablosuz fark etmez
açıkcası şuan pek piyasaya hakim değilim araştırana kadar bir hesap önericem ama reklam olmaması için iznini istiyorum ona göre öneride bulunucam indirimleri paylaşan bir hesap izin verirsen önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkcası şuan pek piyasaya hakim değilim araştırana kadar bir hesap önericem ama reklam olmaması için iznini istiyorum ona göre öneride bulunucam indirimleri paylaşan bir hesap izin verirsen önerebilirim
kısacası demek istediğim acele etme 1-2 hafta acelen yoksa bekle illaha indirim yakalarsın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısacası demek istediğim acele etme 1-2 hafta acelen yoksa bekle illaha indirim yakalarsın
öner sorun değil

instagramda indirim kaplanı diye bir sayfa var orada aktif olarak indirimler paylaşılıyor kendi grubuna girip görebilirsin çoğu sponsorlu ama yinede arada iyi indirimler var illaha bir kulaklık indirimi denk gelir o yüzden acele etme
önceden takip ediyodum hatırlattığın için eyw unutmuştum :D

Nedenini de yazar mısın merak ettim

Geri