Neler Yeni

Android 3000-4000 TL bandında telefon önerisi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kardeşim sayıyorum
1- kamera 64mp vs 48mp
2- hızlı şarj 30w vs 18w
3- nfc var vs yok
insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. yapmayın.
1-Kamera değerlendirilirken MP değerine bakılmaz.(Örn)
2-9S'de HDR,HDR 10 teknolojisi var.

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
kardeşim sayıyorum
1- kamera 64mp vs 48mp
2- hızlı şarj 30w vs 18w
3- nfc var vs yok
insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz. yapmayın.
9s daha mantıklı denmiş yorumda..
9 pro> 9s

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
9s daha mantıklı denmiş yorumda..
9 pro> 9s

Çok bilmiş bir şekilde yorum yapmadan incelemeleri izlemenizi öneririm.
-

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kamera benim için çok önemli değil ağırlıklı olarak oyun oynayacağım.
9S ve 9Pro aynı işlemcileri kullanmakta ayrıca HDR boş geçilecek bir teknoloji değil.Eğer hızlı şarj sizin için önemli ise 9 Pro alabilirsiniz ha fiyat farkı aşırı bir fark değil ben yinede 9 Pro almak istiyorum derseniz alabilirsiniz.

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Çok bilmiş bir şekilde yorum yapmadan incelemeleri izlemenizi öneririm.
-
Bu fiyatta daha iyi telefonlar varken 9s 9pro karşılaştırmasi yapmak sence de mantıksız değil mi doğru bilen arkadaşım ?

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu fiyatta daha iyi telefonlar varken 9s 9pro karşılaştırmasi yapmak sence de mantıksız değil mi doğru bilen arkadaşım ?

Dostum yukarıda 9 Pro önermiş arkadaş ve bende 9S varken 9 Pro daha mantıklı şeklinde bir yorum yaptım.Zaten ilk sayfada önerdiğim telefon belli sadece o arkadaşa cevaben bir şey yazıyorum ve sen konuya 9 Pro > 9S şeklinde katılıp sonra bana,''O fiyata daha iyisi var niye onu öneriyorsun'' diyorsun.
Ne yaptığının farkında mısın acaba ?
O fiyata daha iyi dediklerinde (Nova 5T ve Huawei P30)
Thermal throttling sorunlu cihazlar.Ha kullanan arkadaşlar Nova 5T de bir sorun kalmadığını söylüyor ancak bunun içinde telefonu alacak arkadaşımızın araştırma yapması yada kullanan birisi ile konuşması gerek.
Nova 5T Thermal Throttling
Huawei P30 Thermal Throttling
-
Bu klasmanda sorunu olmayan yada sorunu duyulmayan 4 cihaz var.
Realme 6 Pro,Samsung A71,P40 Lite ve Redmi Note 9S yada Pro.
Geriye kalan bu modeller arasında performans olarak zaten neredeyse fark yok.Sadece P40 Lite bu modellerden bir tık daha üste bir performansa sahip o da kağıt üzerinde.Sadece bir kaç alanda (kamera,batarya,ekran) alanlarında farkları var.
-
@Kemal Efe
Dostum bu kanalda bahsettiğimiz bütün telefonların testleri ve karşılaştırması mevcut.İzleyerek karar verebilirsin.

Kemal Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Efe Sari
Dostum yukarıda 9 Pro önermiş arkadaş ve bende 9S varken 9 Pro daha mantıklı şeklinde bir yorum yaptım.Zaten ilk sayfada önerdiğim telefon belli sadece o arkadaşa cevaben bir şey yazıyorum ve sen konuya 9 Pro > 9S şeklinde katılıp sonra bana,''O fiyata daha iyisi var niye onu öneriyorsun'' diyorsun.
Ne yaptığının farkında mısın acaba ?
O fiyata daha iyi dediklerinde (Nova 5T ve Huawei P30)
Thermal throttling sorunlu cihazlar.Ha kullanan arkadaşlar Nova 5T de bir sorun kalmadığını söylüyor ancak bunun içinde telefonu alacak arkadaşımızın araştırma yapması yada kullanan birisi ile konuşması gerek.
Nova 5T Thermal Throttling
Huawei P30 Thermal Throttling
-
Bu klasmanda sorunu olmayan yada sorunu duyulmayan 4 cihaz var.
Realme 6 Pro,Samsung A71,P40 Lite ve Redmi Note 9S yada Pro.
Geriye kalan bu modeller arasında performans olarak zaten neredeyse fark yok.Sadece P40 Lite bu modellerden bir tık daha üste bir performansa sahip o da kağıt üzerinde.Sadece bir kaç alanda (kamera,batarya,ekran) alanlarında farkları var.
-
@Kemal Efe
Dostum bu kanalda bahsettiğimiz bütün telefonların testleri ve karşılaştırması mevcut.İzleyerek karar verebilirsin.
Critical Ops 90fps desteklemiyormuş.Ondan dolayı 60hz lere yöneldim.A71 veya Redmi Note 9 serisi arasindan bir tercih yapacağım büyük ihtimalle.İlgin için teşekkür ederim attığın kanaldan iki telefona da bakacağım.

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Critical Ops 90fps desteklemiyormuş.Ondan dolayı 60hz lere yöneldim.A71 veya Redmi Note 9 serisi arasindan bir tercih yapacağım büyük ihtimalle.İlgin için teşekkür ederim attığın kanaldan iki telefona da bakacağım.
A71 önermem. Ayrıca hz ayarı 6 pro'da yapılabiliyor. Benim önerim Mi 9T (3074 TL) ve Realme 6 Pro (3584 TL) olur.

Kemal Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kemal Efe Sari
A71 önermem. Ayrıca hz ayarı 6 pro'da yapılabiliyor. Benim önerim Mi 9T (3074 TL) ve Realme 6 Pro (3584 TL) olur.

Mi 9T de ghost touch var deniyor bu durumdan şikayet edenler de var.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Top Bottom