WeirdAlien
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Merhabalar bütçem 3000-4500 civarında. Manyetik switchli bir klavye arıyorum, F tuşlarının bulunduğu bir model olursa iyi olur.
Atkdan başka kaliteli bi model yok benim bildiğim bu bütçede. Yerinde olsam 300 500 daha koyar ikinci el bulabilirsen Endgame Kb65He ya da Polar 65 düşünürdümMerhabalar bütçem 3000-4500 civarında. Manyetik switchli bir klavye arıyorum, F tuşlarının bulunduğu bir model olursa iyi olur.
Hocam 2.el düşünmüyorum, adıma fatura kesilmesi lazım, kdv den düşeceğim.Atkdan başka kaliteli bi model yok benim bildiğim bu bütçede. Yerinde olsam 300 500 daha koyar ikinci el bulabilirsen Endgame Kb65He ya da Polar 65 düşünürdüm
F tuşları yok bu modelde, bana F tuşlu lazım hocam. Yoksa bunu alacaktım direk.![]()
VXE ATK68 AIR Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com