Neler Yeni

6000 TL MANYETİK KLAVYE ÖNERİSİ

IG11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Sungur
İlk önerim bu olacak eğer fiyat konusunda fazla gelirse çünkü bütçenin biraz üstünde ama güzel model yüzdelik olarak senin istediğin biraz küçük onun dışında bütün istediğin özellikler bulunuyor extra birden fazla çeşit takma yeri var kablolu olsa bile az yer kaplar eğer bütçene uygun değilse 6k dan 1 TL bile cikamiyorsan bir kaç tane daha bakarım senin için <3

Eğer beğendiğim bir model ise daha fazla verebilirim. Attığınız videoyu izledim fakat içime sinmedi nedense. Eğer önerdiğiniz daha farklı klavyeler var ise müteşekkir olurum. Bu arada birkaç gün önce 5.500 liraydı.

Son düzenleme:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Eğer beğendiğim bir model ise daha fazla verebilirim. Attığınız videoyu izledim fakat içime sinmedi nedense. Eğer önerdiğiniz daha farklı klavyeler var ise müteşekkir olurum. Bu arada birkaç gün önce 5.500 liraydı.
Tabi senin için bakabilirim <3

• Beğen
Reaksiyonlar: IG11

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Canım senin için çok baktım ama düzgün yok gerçekten

Bunlar alabileceğin en iyileri zaten arkadaşlar atmış bunlardan birini bende almanı tavsiye ederim en mantıklı fazla bulamadım en mantıklı bunlar yardım edebildiysem ne mutlu bana <3

• Beğen

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Canım senin için çok baktım ama düzgün yok gerçekten

Bunlar alabileceğin en iyileri zaten arkadaşlar atmış bunlardan birini bende almanı tavsiye ederim en mantıklı fazla bulamadım en mantıklı bunlar yardım edebildiysem ne mutlu bana <3
Extra bu iki klavye buldum bunlara da bakabilirsin bulabildiğim en iyileri bunlar attiklarim bir kaçı arkadaşın attıkları ile aynı zaten onlar da kaliteli elimden gelen bu umarım yardımcı olmuşumdur <3

• Beğen

IG11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Sungur

kylox

80+
Dahası