Bir özellik istemiyorum ki. Sadece insanları aramak istiyorum. WP kullanmak istiyorum. Oyun zaten oynamıyorum.Herhangi bir kriter belirtmemişsiniz. İstediğiniz özellikleri yazarsanız onlara uygun bir öneri yapılabilir.
Peki o zaman ben bir kaç tane model bırakayım. Bunlardan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz.Bir özellik istemiyorum ki. Sadece insanları aramak istiyorum. WP kullanmak istiyorum. Oyun zaten oynamıyorum.
X3 Pro oyun oynamayan birine önerilmemeli bencePeki o zaman ben bir kaç tane model bırakayım. Bunlardan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz.
Xiamo Mi 11 Lite
![]()
Xiaomi Mi 11 Lite 128 GB 6 GB RAM Pembe Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Xiamo Redmi Note 10 Pro
Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy A52 128GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Samsung Galaxy A52 128GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Poco X3 Pro
Bu yazdıklarımdan hepsi WhatsApp gibi uygulamalarda fazla fazla işinizi görecektir. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.![]()
Xiaomi Poco X3 Pro 128GB 6GB RAM Bakır Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Yani haklısınız daha çok oyun odaklı bir telefon olduğu için diğer özellikler bakımından diğer telefonları seçmek daha mantıklı olur ama yine de bu bütçede tercih meselesi olabilecek bir telefon olduğu için ben yine de ekleyeyim dedim.X3 Pro oyun oynamayan birine önerilmemeli bence
X3 pro hariç 3ü arasından birini seçin bencePeki o zaman ben bir kaç tane model bırakayım. Bunlardan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz.
Xiamo Mi 11 Lite
![]()
Xiaomi Mi 11 Lite 128 GB 6 GB RAM Pembe Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Xiamo Redmi Note 10 Pro
Samsung Galaxy A52
Samsung Galaxy A52 128GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Samsung Galaxy A52 128GB Siyah Cep Telefonu (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Poco X3 Pro
Bu yazdıklarımdan hepsi WhatsApp gibi uygulamalarda fazla fazla işinizi görecektir. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.![]()
Xiaomi Poco X3 Pro 128GB 6GB RAM Bakır Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
X3 pro hariç 3ü arasından birini seçin bence
Yani haklısınız daha çok oyun odaklı bir telefon olduğu için diğer özellikler bakımından diğer telefonları seçmek daha mantıklı olur ama yine de bu bütçede tercih meselesi olabilecek bir telefon olduğu için ben yine de ekleyeyim dedim.
Kötü bir şey demek istemedim haklısınız ama bence oyun amaç olmadığı sürece tercih edilmemeli çünkü poconun güncellemeleri geç alıyor daha az önemseniyor ayrıca ekranı diğer telefonlara göre daha kötü kamerası zaten kötüYani haklısınız daha çok oyun odaklı bir telefon olduğu için diğer özellikler bakımından diğer telefonları seçmek daha mantıklı olur ama yine de bu bütçede tercih meselesi olabilecek bir telefon olduğu için ben yine de ekleyeyim dedim.
Kötü bir şey dediniz demek istemedim yanlış anlamayın hatta katılıyorum fikrinize zaten. Ben yine de ekleyeyim dedim sadece.Kötü bir şey demek istemedim haklısınız ama bence oyun amaç olmadığı sürece tercih edilmemeli çünkü poconun güncellemeleri geç alıyor daha az önemseniyor ayrıca ekranı diğer telefonlara göre daha kötü kamerası zaten kötü
Xiaomi Mi11 Lite almanızı tavsiye ederim.Merhaba,
Bütçem 3000-4000 TL arası. Bu fiyat bandında telefon önerilerinizi bekliyorum. 64 GB ve üstü olması iyi olur.