Neler Yeni

Öneri 3000-4500 TL Arası Telefon Tavsiyeleriniz

Phenoma

80+ Silver
Bütçe
4300
Merhaba,

Bütçem 3000-4500 TL arası. Bu fiyat bandında telefon önerilerinizi bekliyorum. 64 GB ve üstü olması iyi olur.

Son düzenleme:

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Herhangi bir kriter belirtmemişsiniz. İstediğiniz özellikleri yazarsanız onlara uygun bir öneri yapılabilir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Bir özellik istemiyorum ki. Sadece insanları aramak istiyorum. WP kullanmak istiyorum. Oyun zaten oynamıyorum.
Peki o zaman ben bir kaç tane model bırakayım. Bunlardan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz.

Xiamo Mi 11 Lite

Xiamo Redmi Note 10 Pro

Samsung Galaxy A52

Poco X3 Pro
Bu yazdıklarımdan hepsi WhatsApp gibi uygulamalarda fazla fazla işinizi görecektir. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
Peki o zaman ben bir kaç tane model bırakayım. Bunlardan en çok hoşunuza gideni alabilirsiniz.

Xiamo Mi 11 Lite

Xiamo Redmi Note 10 Pro

Samsung Galaxy A52

Poco X3 Pro
Bu yazdıklarımdan hepsi WhatsApp gibi uygulamalarda fazla fazla işinizi görecektir. Eğer aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.
X3 Pro oyun oynamayan birine önerilmemeli bence

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
X3 Pro oyun oynamayan birine önerilmemeli bence
Yani haklısınız daha çok oyun odaklı bir telefon olduğu için diğer özellikler bakımından diğer telefonları seçmek daha mantıklı olur ama yine de bu bütçede tercih meselesi olabilecek bir telefon olduğu için ben yine de ekleyeyim dedim.

uydu3

80+ Silver

Xiamo Mi 11 Lite

Xiamo Redmi Note 10 Pro

Samsung Galaxy A52

Poco X3 Pro
X3 pro hariç 3ü arasından birini seçin bence

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman

uydu3

80+ Silver
Yani haklısınız daha çok oyun odaklı bir telefon olduğu için diğer özellikler bakımından diğer telefonları seçmek daha mantıklı olur ama yine de bu bütçede tercih meselesi olabilecek bir telefon olduğu için ben yine de ekleyeyim dedim.
Kötü bir şey demek istemedim haklısınız ama bence oyun amaç olmadığı sürece tercih edilmemeli çünkü poconun güncellemeleri geç alıyor daha az önemseniyor ayrıca ekranı diğer telefonlara göre daha kötü kamerası zaten kötü

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Kötü bir şey demek istemedim haklısınız ama bence oyun amaç olmadığı sürece tercih edilmemeli çünkü poconun güncellemeleri geç alıyor daha az önemseniyor ayrıca ekranı diğer telefonlara göre daha kötü kamerası zaten kötü
Kötü bir şey dediniz demek istemedim yanlış anlamayın hatta katılıyorum fikrinize zaten. Ben yine de ekleyeyim dedim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,688
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom