Hocam attığınız ürünü baya beğendim Casio hiç bir şekil de düşünmüyorum almalımıyım ne düşünüyorsunuzBütçenizi biraz daha artırabilirseniz fiyatı şuan için iyi durumda ve çok güzel bir saat fakat ağırlık konusunda bir şey diyemeyeceğim. Eğer bütçenizi arttıramazsanız casio veya lorustan sevdiğiniz bir modeli almanızı öneririm.
https://www.teknosa.com/guess-gugw0265g2-erkek-kol-saati-p-780168438 şu veya markanın öbür saatlerine bakabilirsin, attığım saatin başka renkleri güzel olabilirKlasik ve Ağır olmasını tercih ediyorum
hafif saatler hoşuma gitmiyor hangi markanın hangi modelini tercih etmeliyim
Hocam beğendiyseniz bu fiyatlara seiko almak çok güzel olur fakat ağırlık olarak bu saatin ağırlığı konusunda pek bilgim yok şuan elimde olan bir saat olmadığı için yorum yapamıyorum. tabii ki son karar sizin yinede.Hocam attığınız ürünü baya beğendim Casio hiç bir şekil de düşünmüyorum almalımıyım ne düşünüyorsunuz
Ben beğendim hocam seikonun diğer modellerine de baktım fakat sizin attığınızdan daha çok hoşuma giden olmadı teşekkürler bundan sipariş vereceğimHocam beğendiyseniz bu fiyatlara seiko almak çok güzel olur fakat ağırlık olarak bu saatin ağırlığı konusunda pek bilgim yok şuan elimde olan bir saat olmadığı için yorum yapamıyorum. tabii ki son karar sizin yinede.
Güle güle kullanın bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana.Ben beğendim hocam seikonun diğer modellerine de baktım fakat sizin attığınızdan daha çok hoşuma giden olmadı teşekkürler bundan sipariş vereceğim
Hocam saati normal fiyatı 7000 bandında indirimle beraber 6000 TL'ye geliyor kesin bir şey diyemesemde orjinal olduğunu düşünüyorum.Hocam o guess saati onermem. O fiyata orjinal otomatik seiko 5 olacagini sanmiyorum. Benim onerim Lorus, Nacar, Citizen gibi markalara bakmaniz olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrica neden casio istemediginizi anlamadim. Bill Gates bile o markanin 100 dolar alti saatlerini takiyor. Tum saatleri dusunmeden alinabilecek sayili markaladan(kalite anlaminda)