Neler Yeni

3000-6000TL Kask önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ALTUĞ
Merhaba, şu anda jiekai JK 902 ve LS2 arasında kaldım. Kuryelikte ve günlük olarak kullanacağım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Başka önerileriniz varsa onları da bekliyorum.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Enis Solak
Hocam günlük kullanım için canınızı seviyorsanız bir şekilde bütçenizi arttırın yoksa o yoğurt kovasından hallice olan ls2 rapid gibi kasklarla kaza yaparsanız işiniz yaş. Kuryelik için arkadaşın dediği gibi çenesi açılır çok büyük rahatlık sağlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ALTUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kuryelik için çene açılır almalısın işin kolaylaşır

Hocam günlük kullanım için canınızı seviyorsanız bir şekilde bütçenizi arttırın yoksa o yoğurt kovasından hallice olan ls2 rapid gibi kasklarla kaza yaparsanız işiniz yaş. Kuryelik için arkadaşın dediği gibi çenesi açılır çok büyük rahatlık sağlar.
Bende öyle düşünüyorum ama kuryelik furyasına daha başlamadığım için aylık ne kadar bütçe çıkar bilemiyorum. 10-12 ve 20-22k lık 3 taksitle alınabilecek kask mont eldiven kombo öneriniz varsa bekliyorum.

Kask olarak ne önerebilirsiniz ? JK yerine Scorpion vs önerdi arkadaşım ama bu kaskların farkı ne tam olarak koruma dışında? Yanir üzgün geçirme geçirmeme olayı değişiyormu veya başka olayları?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Enis Solak
Bende öyle düşünüyorum ama kuryelik furyasına daha başlamadığım için aylık ne kadar bütçe çıkar bilemiyorum. 10-12 ve 20-22k lık 3 taksitle alınabilecek kask mont eldiven kombo öneriniz varsa bekliyorum.

Kask olarak ne önerebilirsiniz ? JK yerine Scorpion vs önerdi arkadaşım ama bu kaskların farkı ne tam olarak koruma dışında? Yanir üzgün geçirme geçirmeme olayı değişiyormu veya başka olayları?
Ben pahalı bir kask kullanmadığım için iyi bir öneri yapamam, kaskların içlerindeki padlerin rahatlığı, hava kanallarının işlevselliği vs değişiyor tabii ki. Youtube'da bir ton öneri videosu var, iyi kasklarda var bir bak istersen daha bakmadıysan. AGV, HJC, Shoe gibi markalar çok kalitelidir evet pahalı ama kafana bedel biçemeyeceğin için her türlü karlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,224
Üyeler
160,818
Son üye
Mustafa07750
Top Bottom