MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,204
- İsim
- Murat Orhan
Attığım PSU verimli değil ama fiyatına göre gayet güvenli ve yeterli. RX580 180w güç çekiyor r3 3100 65w güç çekiyor. 245w kalan parçaların çekeceği maksimum 40 50w 300w etti. PSunun verebildiği max güç 330w yani fazlasıyla yeterli ki zaten işlemci ve ekran kartı sürekli %100 kullanılmayacak. W hesabını düzgün yaparsanız yeteceğini anlarsınız.attığınız psu çok verimli bir şey değil 580gibi dehşetul vahşet güç çeken bir karta yetmez. ben 4k civarıa toplayabilmek için a320 dedim yoksa +200tl ile b450 bulabilirsin. işlemcinin ilanında param güvende yok adam vermeyebilir. biz en az10dk test istiyoruz da tam yorum yapabilmek için. ve 5k değil 4k 16gb rami ve 500gb m2'si var tabi bütce 4500e çıkarsa b450si
ve rx560ı. senin attığınbirbirine senkronize olmayan ve hatalı olma risi bulunan ürünlere göre bence gayet iyi
Topladığınız sistem 4k ile 5k arasında 1000 lira oynuyor aman aman büyük bir şey oynamıyor. Muhtemelen siz toplasanız daha pahalıya getirirsiniz.
İşlemcinin ilanda param güvendesi olmaması sorun değil olanlardan alır. Ben o an baktığımda kalmamıştı normalde 700 800e param güvendeli ilanları mevcut. Sahibindenden olmasa da dolapta fazlasıyla mevcut en kötü dolaptan alır + nays ile cashbackte veriyor dolapta.
Sizin kaç dakika istediğiniz önemli değil. Attığım kartın içi dahi şimdiye kadar açılmamış adamın 6 dakika test yapmasına takılmışsın hiç açılmamış bir rx580 bulmama takılsan daha mantıklı olur
B350de olmayan M2 slotu kaç tane A320de var acaba sen m2 ssd önermişsin de? Önerdiğin ssd de adam gibi bir şey olsa bari. Kioxiadan aşağısı alınmaz.
Birbirine senkronize olmayan falan demişsin topladığım sistemde birtane bile kusur yok seninkine kıyasla. Adama R3 1200 rx560 önermiş hala konuşuyorsun. Bari kendini rezil etme. 4000e topladığın sistem beş para etmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuraya 3 5 kişi etiketlesem sana biyerleriyle gülerler sırf rezil olma diye etiketlemiyorum. Burada benim haklı olduğum oldukça açık sırf hatanı anla diye sana zaman veriyorum hiçbirşeyden anladığın yok. Daha link bile atmamışsın konuşuyorsun. Donanım hakkında en ufak bir bilgin bile yok watt hesabı yapamıyorsun,B350ye kötü M2 slotu yok diyip en berbat AM4 anakart olan A320yi öneriyorsun,İçi dahi açılmamış RX580'e mana bulmaya çalışıp RX560 gibi vasat bir kart öneriyorsun ya hepsini geçtim r3 1200 önermek nedir hani o kadar mı yabancısın bu konulara anlamıyorum. Bide üste çıkmaya çalışıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatalı olma riski bulunan falan demiş birde ya adsfğgokflsdakdmfpoakg RX580'li sisteme 8 GB ram yeter mi demiş birde. Ram ile ekran kartının ne alakası var? Adamın sonradan ram ekleme şansı var en azından. Senin dediğin sistemi almaya kalksa işlemci anakart değiştirmekten imanı gevrer.
Son düzenleme: