3000-8000 arası kulaklık önerisi

Ekai

80+
Reaksiyon skoru
18
selam kulaklık alacağım ama 3 kulaklık arasında kaldım (sadece valorant için alıyorum tabi herkes gibi video falan izleyip şarkıda dinliyorum ama öncelik ses kasma valorantda yüksek elo oyuncusuyum)
*kablosuz almam gerekiyor sebebi şuanki kulaklıgımı kablodan dolayı kırdım çok takılıyorum düşe düşe kırılıyor

1. Cloud3 Wireless sarj süresi çok iyi delayı idare eder sıkıntı yaratmaz ama ses kalitesi ve özellikle bas seviyesinin düşük olduğunu söylüyorlar
2. G Pro x Wireless delay konusunda delay yok denilcek kadar azmış ama cloud3 daha iyi diyenler var nedenini anlamadım + sarj süresi çok daha az
3. Artic nova 5 wireless - ses kalitesinin vb iyi olduğunu söylüyorlar ama chatgptde delay kıyaslaması yaptığımda bunu almamam gerektiğini söyledi

(mikrofon falan umrumda değil harici mikrofon kullanıyorum kulaklıgın mikrofonunu takmıyacağım bile)

beni bi aydınlatın pişman olmak istemiyorum

Arctis nova 5 delay falan yok telefona bt ile bağlandığımda bile sıfır gecikme neredeyse. Bu fiyata en iyisi nova 5 kime aldırdıysam hepsi memnun kaldı

Nova 5 veya Nova 7 kulaklıklar arasında ses konusunda pek fark yok, ikisi de baya iyi. Malzeme kalitesi olarak Nova 5 biraz daha düşük ama ses performansı daha iyiymiş diyorlar. Bana sorarsan, 500 TL fazla verip Nova 7 almak gereksiz, Nova 5 gayet yeterli. Kısacası, arada büyük fark yok, Nova 7 için 500 TL daha fazla vermeye değmez.

Nova 5 veya Nova 7 kulaklıklar arasında ses konusunda pek fark yok, ikisi de baya iyi. Malzeme kalitesi olarak Nova 5 biraz daha düşük ama ses performansı daha iyiymiş diyorlar. Bana sorarsan, 500 TL fazla verip Nova 7 almak gereksiz, Nova 5 gayet yeterli. Kısacası, arada büyük fark yok, Nova 7 için 500 TL daha fazla vermeye değmez.
nova 7 ne alaka hocam

blackshark v2 pro wirelesss düşündüm ama ondada kronik menteşe sorunu var diyolar 1 yıl içinde kırılıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri