3000 dolar civarı sistem önerisi

peki hocam kısmak yerine ekran kartı olarak https://www.akakce.com/ekran-karti/...vgw-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,974414365.html alsam ne kadarlık fark olur
%15 kas gücü düşer, üstte yazıldığı gibi galax versiyonlu ve diğer parçalar revize ederek alınca diğer ekipmanları alamıyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenize tam uydurduk zaten 3-4k ya 2. monitör alırsınız sadece arkadaşın attığı kasayı da tercih edebilirsiniz görüntüsü daha hoş durur.
Bu gidişle 5060’a düşecez gibi. 🤣

%15 kas gücü düşer, üstte yazıldığı gibi galax versiyonlu ve diğer parçalar revize ederek alınca diğer ekipmanları alamıyor musunuz?

Bu gidişle 5060’a düşecez gibi. 🤣
Bu bütçeye çıkıp en düşülmemesi gereken ürün zaten ekran kartı olması lazım 70k ya da 5070ti sistem dizersin

Bütçenize tam uydurduk zaten 3-4k ya 2. monitör alırsınız sadece arkadaşın attığı kasayı da tercih edebilirsiniz görüntüsü daha hoş durur.
tamamdır birde son olarak alternatif başka bir monitör öneriniz var mıdır çünkü öğrenci indirimini halledemedim

Bu bütçeye çıkıp en düşülmemesi gereken ürün zaten ekran kartı olması lazım 70k ya da 5070ti sistem dizersin
Bende onu diyorum ya hani. Makara yapmıştım.

tamamdır birde son olarak alternatif başka bir monitör öneriniz var mıdır çünkü öğrenci indirimini halledemedim
25k’ya msi oled’i alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,239
Üyeler
183,810
Son üye
emreemrek
Geri