I am Jorge Jesus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
Arkadaşlar imzadaki sisteme sahibim. 3000 civari bi bütçem var. GTX 1650 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Bulduğum ilanlar:
Ben baktım bulamadım bulduklarım da içi açılmıştı.1650 super de bulunur bu fiyata
Bu kadar eski kartların çoğu içi açılmıştır ya da açılması gerekiyodurBen baktım bulamadım bulduklarım da içi açılmıştı.
3000 tl ye elinizdeki işlemciyi satıp ryzen 1600af + rx 580 alırsanız daha fazla iş yaparArkadaşlar imzadaki sisteme sahibim. 3000 civari bi bütçem var. GTX 1650 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Bulduğum ilanlar:
Rx serisi istemiyorum çok fazla konusu var bir de mining çıkmasıysa o yüzden.3000 tl ye elinizdeki işlemciyi satıp ryzen 1600af + rx 580 alırsanız daha fazla iş yapar
Bulamadım bu fiyatlarda bulabilirseniz atar mısınız1070 bakcam 1070ti bakcan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya gtx 1660-1660S-1660Ti
Temiz olsa da olmasa da önemli değil bu kartı ağır kullanmak mümkün değil zatenArkadaşlar imzadaki sisteme sahibim. 3000 civari bi bütçem var. GTX 1650 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Bulduğum ilanlar:
dostum mining olsa ne olmasa ne kart 8 gb istediginiz kart 4 gb istediginiz kart ile oyun oynama sansınız yokki üstüne işlemcinizde yetersiz oyunlar için ryzen 3100 kullanıyorsuunz 4/8 işlemci devri kapananı yıl oldu sizin hem işlemci hem kart almanız gerekiyorRx serisi istemiyorum çok fazla konusu var bir de mining çıkmasıysa o yüzden.
Bulamadım bu fiyatlarda bulabilirseniz atar mısınız
Birde ilanlara bakar mısınız bana temiz gibi geldi
Şu an adamın işlemcilik bir işi yok aşağı yukarı aynı seviye işlemciler yaptığı işe göre değişir. Ama işlemci çok dert ise ben 1600 af ile kafa kafaya takaslarım öncelik her zaman ekran kartı. Ryzen 3100= 4 çekirdekli Ryzen 2600 gibi bir şeydostum mining olsa ne olmasa ne kart 8 gb istediginiz kart 4 gb istediginiz kart ile oyun oynama sansınız yokki üstüne işlemcinizde yetersiz oyunlar için ryzen 3100 kullanıyorsuunz 4/8 işlemci devri kapananı yıl oldu sizin hem işlemci hem kart almanız gerekiyor