Kavisliler va panel oluyor, bir çoğunda ghosting var, tepkime süresi input lag değerleri, IPS ve tn panele göre daha yüksek oluyor, IPS panelin renkleri daha canlı, va panelin siyahı daha iyi sadece.Kavisli neden önermiyorsun
Kavisliler va panel oluyor, bir çoğunda ghosting var, tepkime süresi input lag değerleri, IPS ve tn panele göre daha yüksek oluyor, IPS panelin renkleri daha canlı, va panelin siyahı daha iyi sadece.Kavisli neden önermiyorsun
Görüntüsüne aldanıp almayı düşündüklerim arasındaydı. Sağ ol söylediğin için.Kavisliler va panel oluyor, bir çoğunda ghosting var, tepkime süresi input lag değerleri, IPS ve tn panele göre daha yüksek oluyor, IPS panelin renkleri daha canlı, va panelin siyahı daha iyi sadece.
Hocam bu arkadaşın önerdiği monitörler mantıklı herhangi birinide alabilirsin sıkıntı olmaz ama ben olsam asus alırdım zaten arkadaşta 2 3 tane asus atmış onlardan biri alınabilir aşşağıda bi arkadaş 27inç kavisli va panel atmış rampage alınmaz o monitör aklımızda bulunsunBakacağın şeyleri söyliyim
IPS panel olacak
Alacağın markalar lg, dell, asus, aoc, viewsonic, msi, benq vb
Pivot olursa süper olur, birde model 2019-2020 sonrası üretildiyse daha güzel olur.
TN panel ve kavisli monitörlere bakma.
Sağ ol hocamHocam bu arkadaşın önerdiği monitörler mantıklı herhangi birinide alabilirsin sıkıntı olmaz ama ben olsam asus alırdım zaten arkadaşta 2 3 tane asus atmış onlardan biri alınabilir aşşağıda bi arkadaş 27inç kavisli va panel atmış rampage alınmaz o monitör aklımızda bulunsun