Merhabalar, bir telefon arıyorum. 3000 TL civarı bir bütçe mevcut. Birkaç telefona baktım fakat karar veremedim. Tam anlamıyla fiyat performans denilebilecek bir telefon önerir misiniz?
hemde alanı da 128 gb yeterde artar zatenxiomi redmi note 9 ben 2500 e aldım rahat 5-6 yıl götürür çok memnunum
M51'e 500TL fazladan değmez hocam. Realme 7 bile M51'den daha iyi bir işlemciye sahip ayrıca ekranı 90Hz. Poco X3'de bakabilirsiniz. O da gayet iyidir. M51'de 8GB Ram ve ön kamerasının 4K olması dışında neredeyse hiç alternatifi yok.Samsung M31 ya da M51 nasıl bir telefon?
Bir de depolaması çok önemli, batarya uzun gitmeli ve depolama 128gb olmalıM51'e 500TL fazladan değmez hocam. Realme 7 bile M51'den daha iyi bir işlemciye sahip ayrıca ekranı 90Hz. Poco X3'de bakabilirsiniz. O da gayet iyidir. M51'de 8GB Ram ve ön kamerasının 4K olması dışında neredeyse hiç alternatifi yok.
M51'in 7000MAh'lik powerbank gibi bir bataryası var. Fakat bu bana abartı gibi geliyor. Eğer sabahtan akşama kadar telefonda olmayacaksanız 4000MAh bile yeterli olabilir. Zira ben günde boş vakitlerimde instagram - twitter ve whatsapp'da olmayı seven biriyim. O bile beni sabahtan %100 ile kalkıp, akşama kadar %30'a falan anca gelebiliyor.Bataryanın uzun gitmesi gerekiyor, yinede daha mı iyi Realme 7 veya Poco X3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de depolaması çok önemli, batarya uzun gitmeli ve depolama 128gb olmalı
Telefon genellikle iş için kullanılacak o yüzden batarya önemli hocam.M51'in 7000MAh'lik powerbank gibi bir bataryası var. Fakat bu bana abartı gibi geliyor. Eğer sabahtan akşama kadar telefonda olmayacaksanız 4000MAh bile yeterli olabilir. Zira ben günde boş vakitlerimde instagram - twitter ve whatsapp'da olmayı seven biriyim. O bile beni sabahtan %100 ile kalkıp, akşama kadar %30'a falan anca gelebiliyor.
Depolama pek sıkıntı değil. 64 alsanız bile 60TL'lik bir SD Kart ile 128'e çıkabilirsiniz.
3000 tl bütçe ile alınabilecek en iyi telefon Poco X3Merhabalar, bir telefon arıyorum. 3000 TL civarı bir bütçe mevcut. Birkaç telefona baktım fakat karar veremedim. Tam anlamıyla fiyat performans denilebilecek bir telefon önerir misiniz?
Hocam ben dediğim gibi, telefonda oldukça aktif olan biriyim ve beni 4000mAh idare ediyorsa Realme 7'nin 5000mAh veya Poco X3'ün 5160 mAh bataryası size rahatça yetecektir. Önerdiğim telefonları tekrar öneriyorum.Telefon genellikle iş için kullanılacak o yüzden batarya önemli hocam.
Hocam ben dediğim gibi, telefonda oldukça aktif olan biriyim ve beni 4000mAh idare ediyorsa Realme 7'nin 5000mAh veya Poco X3'ün 5160 mAh bataryası size rahatça yetecektir. Önerdiğim telefonları tekrar öneriyorum.
4000 TL ye kadar önerebilir misiniz peki? Bütçeyi bu kadar artırabilirim.3000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi telefon Poco X3