Jiyunotameni
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- Jiyu no Tame Ni
- Bütçe
- 3000
Selamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı günler.
Kendim için değil lakin sizlerden bir öneri istiyorum. Samiminiyetinize ve bilginize güvenmek, inanmak istiyorum.
Maksimum 3000 TL bütçe için fiyat performans ve geleceğe yönelik telefon önerir misiniz?
Telefonda istenilen özellikler:
+Geleceğe yönelik olması ( uzun yıllar rahatça kullanabilecek, 4-5 yıl götürecek bir telefon )
+ Kamerası iyi olsun, güzel fotoğraf çeksin ve görüntüsü iyi olsun.
+ Bataryası uzun süre dayansın ve kısa sürede dolsun.
+ İnternet vb. bağlantılarda sıkıntı olmasın. ( bazı telefonlarda Wi-Fi sıkıntılı oluyormuş )
+ Telefonda görüşme yaparken veya Online ders dinlerken, konuşurken ses, mikrofon ve hopörler problemlerinin olmaması.
+ Telefonun çok ısınmanası ve kronik sorunlarının olmaması.
+ Dayanaklı olması yani çat kırıldım olmasın, mümkünse kasası sağlam olsun, ekranı da.
+ Sağlığa yararlı bir telefon olması ( göz sağlığına çok zarar vermemesi, çok radyasyon vs yaymaması ve kişiyi yormaması.)
Not: Mükemmel olanı aramıyorum, öyle bir şey yok. Farkındayım fakat öneride bulunacağım kişiye mahcup olmak istemiyorum. Bu fiyat içerisinde yukarıda saydığım ve istediğim özellikleri en çok karşılaşayan telefon hangisidir arkadaşlar? Bütçeyi en fazla 300 lira aşabilirim fakat aşmak istemiyorum.
Önerilen telefonları yazayım : NOT ( İnternetten değil mağazadan alınacak. Samsung mağazası , medimart ya da türkcell gibi. )
Samsung A21 , A21s , A51
Samsun M21 , M21s ( Mağazalarda satılmıyor sanırım
Xiomi Red mi 8 pro , red mi 9s , redmi 10 note
Poco x3 nfc ( bütçeyi biraz aşıyor ama kararsızım )
poco m3 ( kamerası kötü gibi )
Realme 7 ( En çok önerilen telefon fakat 3500 tl )
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Lütfen bir öneriniz var ise öneride bulunun ve nedenlerini söyleyin <3
Kendim için değil lakin sizlerden bir öneri istiyorum. Samiminiyetinize ve bilginize güvenmek, inanmak istiyorum.
Maksimum 3000 TL bütçe için fiyat performans ve geleceğe yönelik telefon önerir misiniz?
Telefonda istenilen özellikler:
+Geleceğe yönelik olması ( uzun yıllar rahatça kullanabilecek, 4-5 yıl götürecek bir telefon )
+ Kamerası iyi olsun, güzel fotoğraf çeksin ve görüntüsü iyi olsun.
+ Bataryası uzun süre dayansın ve kısa sürede dolsun.
+ İnternet vb. bağlantılarda sıkıntı olmasın. ( bazı telefonlarda Wi-Fi sıkıntılı oluyormuş )
+ Telefonda görüşme yaparken veya Online ders dinlerken, konuşurken ses, mikrofon ve hopörler problemlerinin olmaması.
+ Telefonun çok ısınmanası ve kronik sorunlarının olmaması.
+ Dayanaklı olması yani çat kırıldım olmasın, mümkünse kasası sağlam olsun, ekranı da.
+ Sağlığa yararlı bir telefon olması ( göz sağlığına çok zarar vermemesi, çok radyasyon vs yaymaması ve kişiyi yormaması.)
Not: Mükemmel olanı aramıyorum, öyle bir şey yok. Farkındayım fakat öneride bulunacağım kişiye mahcup olmak istemiyorum. Bu fiyat içerisinde yukarıda saydığım ve istediğim özellikleri en çok karşılaşayan telefon hangisidir arkadaşlar? Bütçeyi en fazla 300 lira aşabilirim fakat aşmak istemiyorum.
Önerilen telefonları yazayım : NOT ( İnternetten değil mağazadan alınacak. Samsung mağazası , medimart ya da türkcell gibi. )
Samsung A21 , A21s , A51
Samsun M21 , M21s ( Mağazalarda satılmıyor sanırım
Xiomi Red mi 8 pro , red mi 9s , redmi 10 note
Poco x3 nfc ( bütçeyi biraz aşıyor ama kararsızım )
poco m3 ( kamerası kötü gibi )
Realme 7 ( En çok önerilen telefon fakat 3500 tl )
Teşekkür ederim okuduğunuz için.
Lütfen bir öneriniz var ise öneride bulunun ve nedenlerini söyleyin <3