3000 TL kablosuz mouse önerisi.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,626
Merhaba dostlar mouse ihtiyacım var 8k falan olmasına gerek yok 2k hatta 1k bile yeter gibi. Zaten fps oynamıyorum genelde.
- Relaxed claw şeklinde tutuyorum.
- Sesi az olursa iyi olur tıklama sesi ve gıcırdama sesi mümkün olduğunca az olsun.
- RGB falan ışığı olmasın.
- Bir de ömrü uzun olsun yeter.
Normalde logitech M330 Silent mouse u kullanıyorum da yine ondan alacaktım ama bir gaming mouse deneyeyim dedim.

Claw kullanıyosanız öneririm bi süredir kullanıyorum memnunum. Claw için V8 normal tutuş için V6 modeli öneriliyor. 8k hz e gerek yok demişsiniz ama o bütceye bu mouse kullandığı Pixart 3950 sensörü falan baya işinizi görür

Claw kullanıyosanız öneririm bi süredir kullanıyorum memnunum. Claw için V8 normal tutuş için V6 modeli öneriliyor. 8k hz e gerek yok demişsiniz ama o bütceye bu mouse kullandığı Pixart 3950 sensörü falan baya işinizi görür

Valla hocam benim de kafamda bu ürün var da plastik kalitesi kötü, gıcırdıyor falan diyenelr vardı çekindim açıkçası

Valla hocam benim de kafamda bu ürün var da plastik kalitesi kötü, gıcırdıyor falan diyenelr vardı çekindim açıkçası
Yani gacırdama falan yok. Biraz sesli yalan söyleyemem. Plastik kalitesini hafifliğinden kaynaklı kötü bulan arkadaşlara da burdan selam yolluyorum. Ürün zaten 36 gram olmasıyla övünüyo. Bu hafifliğe aşırı sert kaliteli mükemmel bi plastik beklememek gerekiyor. Nasıl olması gerekiyorsa ürün o şekilde. Büyük dezavantajlarından birisi ürünün açılıp kullanımından sonra iade kabul edilmemesi. İnce eleyip sık dokuyup ona göre karar verin.

Hocam yaklaşık 9 yıldır zowie fc1b kullaniyorum zowienin mouselarini öneririm 0 rgb ve hiçbir yeri bozulmadı şimdiye kadar

ürünün açılıp kullanımından sonra iade kabul edilmemesi.
Öyle bir şey yok siteye kabul etmiyoruz yazmalarının hukukta bir geçerliliği yok. Seve seve kabul ediyorlar. Boşu boşuna uğraşmış oluyorsunuz sadece thh ile falan ve 3 ay civarı sürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,561
Üyeler
187,854
Son üye
ecyk
Geri