Öneri Şarj Stantlı / Kablolu Mouse Önerisi

Performansı çok iyi değil fakat SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum 1 yıldır şarj 15 dakikada doluyor ve iki üç gün götürüyor. Dezavantajları olarak 1000hz olması ve bu fiyat bandında daha performanslı alternatifleri var, ama şarj konusunda beni üzmeyen bir modeldir kesinlikle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam stand olayını geç kablolu şarj edersin.İkinci elden scyrox V8 veya V6 bakabilirsin ikisinin arasındaki tek fark tasarımı
Aula SC800 bak amazon satıyor 8k hz şarj standlı diye biliyorum bir incele o modeli
bu nasıl ?

• Beğen
Bütçe buna yetiyorsa alınır.Scryox V6/V8 modelinde dongle olmasından dolayı 8.000hz raporlama hızını kablosuz olarak alabilirsin bence ikinci elden scyrox bak.
2.el almayacam

• Beğen
Alma bunu
Mchose a5 ultra ya da sensörü en iyisi olsun dersen scyrox v8 al
Bu arada bende şarj standı var bozuldu kabloyla şarj ediyorum
Kabloyla şarjı kasadan mı yapıyon prizden mi

• Beğen
Kablolu bence dertli olur rahat haraket ettirmek sorun bence bana göre öyle viper v3 pro aldım şarjı bitince şarja takıp kullanıyorum
Şarja kasaya mı takıyon priz mi ne kadar hızlı?

Şarja kasaya mı takıyon priz mi ne kadar hızlı?
Viper v3 pro da zaten dongle+ kablo geliyor dongle a takılan kablo ile şarj ediyorum PC ye bağlı zaten tam ölçmedim vakit olarak ama 1-2 saate daha kısada sürebilir şarj etmesi aula sc800 de alabilirsin bu arada 8k hz önemli değilse havitte satılan 1k hz ki dongle standlı mouse da bakabilirsin razerda stand yok bu arada

• Beğen
Viper v3 pro da zaten dongle+ kablo geliyor dongle a takılan kablo ile şarj ediyorum PC ye bağlı zaten tam ölçmedim vakit olarak ama 1-2 saate daha kısada sürebilir şarj etmesi aula sc800 de alabilirsin bu arada 8k hz önemli değilse havitte satılan 1k hz ki dongle standlı mouse da bakabilirsin razerda stand yok bu arada
Mchose a5 ultra alınır mı peki? 1k farka a7 ultra ile arasında ne farkı var

a5 ultra ile a7 ultra arasında ne farkı var 1k farka ?
a7 ultra mı daha iyi v8 mi ?
A7ultra da a5 ultra da realtek mcu kullanıyor ama a7ultradaki daha üst model. İkisi de üzmez ama a7deki çok çok iyi. İkisi de eş değer diyebildim a7 v8. Beğendiğini eline uyanı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose a5 ultra alınır mı peki? 1k farka a7 ultra ile arasında ne farkı var
Alınır a5 ultra kesinlikle.

• Beğen
A7ultra da a5 ultra da realtek mcu kullanıyor ama a7ultradaki daha üst model. İkisi de üzmez ama a7deki çok çok iyi. İkisi de eş değer diyebildim a7 v8. Beğendiğini eline uyanı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır a5 ultra kesinlikle.
A5 ultranın kasadan şarj süresi ne kadar? Odada tek priz var o da uzatma ile Full pc paralarıyla dolu

A5 ultranın kasadan şarj süresi ne kadar? Odada tek priz var o da uzatma ile Full pc paralarıyla dolu
Zaten kasaya takıp şarj ediyorsun. Prize kesinlikle takılmamalı böyle ürünler. 2saatte falan şarj oluyordur ortalama.

• Beğen
Geri