Öneri Şarj Stantlı / Kablolu Mouse Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,000
Şu anda 2,5 yıl önce davet et kazan ile beleşe aldığım Logitech G403 Hero var. Çift tıklama veya tıklamama gibi sorunları var sol tuşta. Geçen yaz da vardı kağıt falan sıkıştırıyordum artık bıktım. Bütçem taş çatlasa 2,5 ama daha ucuza almak isterim. Kablosuz olacaksa şarj standı ŞART. Şarj standı olmayacaksa kablolu da olabilir. Kablosuz olacaksa şarjı uzun giden olmalı her akşam şarja takmak istemem. Sesi baş ağrıtmayacak veya sessiz model. Yanda kullanımı kolay en az 2 tuş istiyorum. RGB önemli değil. Şu anda kullandığım mouse galiba büyük kategorisine giriyor elime iyi oturuyor. Palm tutuyorum. Vadesiz taksit olursa güzel olur. Bir de yurt dışından falan istemiyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sağlam bir mouse al benim gibi 1 aydan fazla şarj etmeden kullanırsın. Yarım saatte de full şarj oluyor zaten. Stant ile hiç uğraşma.

Sürekli pil veya şarj için kabloya takmamk için. Şarj standı olmuyorsa kablolu da olabilir
Şarj standı öyle önemli bir şey değil zaten 6-7günde bir takacaksın. Mchose a5 ultraya bakabilirsin eğer bütçe çıkarsa scyrox v8/m mchose a7 ultraya da yönelebilirsin. Hiç biri üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden leş gibi. Ben de standlı mouse'lara bakıyordum özellikle.
Mcusu leş atıyor, sürekli sensör sorunu veya teker, click sorunu çıkarıyor. Ben zamanında alıp satmıştım kendime ayırmıştım 2-3 tane hiç biri mousepadde stabil çalışmıyor. Ara ara da scroll kafayı yiyor ( çok nadir kullandım mouseu, yani benden dolayı olan bir sorun değil)

Şarj standı öyle önemli bir şey değil zaten 6-7günde bir takacaksın. Mchose a5 ultraya bakabilirsin eğer bütçe çıkarsa scyrox v8/m mchose a7 ultraya da yönelebilirsin. Hiç biri üzmez.
sycroxun yanındaki küçük şey şarj standı mı

Mcusu leş atıyor, sürekli sensör sorunu veya teker, click sorunu çıkarıyor. Ben zamanında alıp satmıştım kendime ayırmıştım 2-3 tane hiç biri mousepadde stabil çalışmıyor. Ara ara da scroll kafayı yiyor ( çok nadir kullandım mouseu, yani benden dolayı olan bir sorun değil)
a5 ultra ile a7 ultra arasında ne farkı var 1k farka ?
a7 ultra mı daha iyi v8 mi ?

Sürekli pil veya şarj için kabloya takmamk için. Şarj standı olmuyorsa kablolu da olabilir
Aula SC800 bak amazon satıyor 8k hz şarj standlı diye biliyorum bir incele o modeli

• Beğen
Aula SC800 bak amazon satıyor 8k hz şarj standlı diye biliyorum bir incele o modeli
standsız alıcıymış hocam o

a5 ultra ile a7 ultra arasında ne farkı var 1k farka ?
a7 ultra mı daha iyi v8 mi ?
?

Bunları alıp sadece kablolu kullansam da boşa almış gibi hissederim

standsız alıcıymış hocam o

?

Bunları alıp sadece kablolu kullansam da boşa almış gibi hissederim
Hocam stand olayını geç kablolu şarj edersin.İkinci elden scyrox V8 veya V6 bakabilirsin ikisinin arasındaki tek fark tasarımı

• Beğen
Geri