Onlar geliyorlar. Aul....3000 tl bütçem var mekanik klavye arıyorum
aula mekanik klavyeler gerçekten bu kadar iyi mi?Onlar geliyorlar. Aul....
Fiyatına göre 10/10aula mekanik klavyeler gerçekten bu kadar iyi mi?
Kaliteden ziyade fiyat performans oranına bakın derim. Ürün fiyatı 500 lira , vergiyle beraber 900 civarı bir şey sanırım. Bu fiyat bareminde ülke içi satılan ürünlere bakarsak ciddi oranda üstün meziyetleri var , direk alternatifi yok. Hot swap olmasını geçtim o fiyata hem kablosuz hem de gasket klavye bulmanız imkansız.aula mekanik klavyeler gerçekten bu kadar iyi mi?
hocam forumca beklenti çok yükseltildi bence. evet fiyat performans olarak iyi bu fiyata tr de mekanik klavye bulamıyorsun ama dediğim gibi beklentiyi çokta yüksek tutmamak lazım. ben basma hissiyatını ve kalitesini yetersiz buldum ama bu fiyatada baska klavye yok gibi.aula mekanik klavyeler gerçekten bu kadar iyi mi?
hocam öncelikle teşekkürler boyut olarak bir özellik aramıyorum genel hatlarıyla uzun ömürlü mekanik ve mümkünse yazılımı minimum sorunla çalışan arıyorum hocamFiyatına göre 10/10
Hocam sen nasıl bir klavye istiyorsun. Biraz detay verirsen yardımcı oluruz.
hocam forumca beklenti çok yükseltildi bence. evet fiyat performans olarak iyi bu fiyata tr de mekanik klavye bulamıyorsun ama dediğim gibi beklentiyi çokta yüksek tutmamak lazım. ben basma hissiyatını ve kalitesini yetersiz buldum ama bu fiyatada baska klavye yok gibi.
3k ya baska klavyeler bulursun steelseries apex alabilirsin
Hocam herkes aldı.Bir sen kalmışsın .Bir tane çek beğenmessen satarsın.Onlar geliyorlar. Aul....
hocam peki wraithesports klavyleri nasıl bilginiz var mıhocam forumca beklenti çok yükseltildi bence. evet fiyat performans olarak iyi bu fiyata tr de mekanik klavye bulamıyorsun ama dediğim gibi beklentiyi çokta yüksek tutmamak lazım. ben basma hissiyatını ve kalitesini yetersiz buldum ama bu fiyatada baska klavye yok gibi.
3k ya baska klavyeler bulursun steelseries apex alabilirsin
birebir kullanmadım ama forumda ve videolardan gördüğüm kadarıyla memnunlar. araştır almadan önce videolarını falan izle kafana yatarsa alırsınhocam peki wraithesports klavyleri nasıl bilginiz var mı
Hocam ben ihtiyacım yok diye almadım Burs yattı alabilirim aslında ama kullanmayacağım için alasım gelmedi. Güzel klavye ona laf yok , şuan Ajazz AK 992 kullanıyorum işimi görüyor.Hocam herkes aldı.Bir sen kalmışsın .Bir tane çek beğenmessen satarsın.
videoları genel anlamda izledim fakat ekşide vs baya yuhalayan var o yüzden tereddüt ettim teşekkürlerbirebir kullanmadım ama forumda ve videolardan gördüğüm kadarıyla memnunlar. araştır almadan önce videolarını falan izle kafana yatarsa alırsın