H HaXlim 80+ Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 58 Reaksiyon skoru 6 Bugün, 15:56 #1 Bütçe 2999 Max 3000 tl, altı olursa daha iyi olur benim için mouse önerisi isterim Claw tutuşa uygun Elim biraz büyük
Max 3000 tl, altı olursa daha iyi olur benim için mouse önerisi isterim Claw tutuşa uygun Elim biraz büyük
YØNDAİME 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 1,261 Reaksiyon skoru 222 Bugün, 15:57 #2 HaXlim yazmış: Max 3000 tl, altı olursa daha iyi olur benim için mouse önerisi isterim Claw tutuşa uygun Elim biraz büyük Devamı için tıklayın... Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
HaXlim yazmış: Max 3000 tl, altı olursa daha iyi olur benim için mouse önerisi isterim Claw tutuşa uygun Elim biraz büyük Devamı için tıklayın... Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr