Öneri Max 2500 Tl Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar max 2500 tl mouse önerisi bekliyorum. 2500 tl üzerine maalesef çıkamıyorum. mouse tutuş şeklim palm gibi ama claw tutuşa da yakın ikisinin ortası gibi bir şey yardımco oabilirseniz sevinirim. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Eğer ikinci el düşünürsen ve kutulu/faturalı/garantili temiz bir ROG Gladius III WL Aimpoint modelini 2000 TL'nin altına bulursan alabilirsin. Orta-büyük arası boyutu var ve palm/claw için uygun. 79 gram, yani ultra hafif değil ama hafif sınıfında. Daha pahalıya bulursan farklı modellere bak.

Diğer modeller hafiftir, daha iyi skatezlerle ve daha iyi kaplamayla gelir ama çoğu ya claw ya da fingertip tutuş için üretiliyor. Gladius III WL Aimpoint'in avantajı şeklinin palm tutuş için çok daha uygun olması.

Eğer ikinci el düşünürsen ve kutulu/faturalı/garantili temiz bir ROG Gladius III WL Aimpoint modelini 2000 TL'nin altına bulursan alabilirsin. Orta-büyük arası boyutu var ve palm/claw için uygun. 79 gram, yani ultra hafif değil ama hafif sınıfında. Daha pahalıya bulursan farklı modellere bak.

Diğer modeller hafiftir, daha iyi skatezlerle ve daha iyi kaplamayla gelir ama çoğu ya claw ya da fingertip tutuş için üretiliyor. Gladius III WL Aimpoint'in avantajı şeklinin palm tutuş için çok daha uygun olması.
hocam yorumun için çok teşekkür ederim lakin 2. el almayı pek düşünmüyorum sıfır olsa daha iyi olur açıkçası

Rica ederim ikinci el düşünmüyorsan A5 ultra gibi modellere bak. Gelen geçen öneriyor ama palm için çok uygun model değil bunlar bilgin olsun.

MCHOSE A5 ULTRA AL GEÇ daha iyisi yok bu bütçede.

Geri