Neler Yeni

Yardım 3000 TL Telefon Önerisi?

Ak'f

80+ Bronze
@BaşaramadıkAbi
Pro olan modelinde bile 720G var iken hala neyin tartışıldığını anlamıyorum.
Şunu da sana söyleyeyim @BaşaramadıkAbi 3200 bandında telefon isteyen olursa en iyi performansı veren olarak Poco X3 NFC söyleriz.
3800 bandında isteyen olursa X3 PRO söyleriz.
Ancak bu fiyatlar dışında 5k mı 2k mı 10k mı kim ne istiyorsa başka telefonu söyleriz ama bu dediğim bantlarda ve en iyi performansı isteyen biriyse söylenecek bunlardır net. 10K ya Pc dizen bi' çocuğa gidip 7K'sını kasasına PSU'suna ver demiyoruz. GPU+İşlemci diyoruz. Ama sen 120 HZ ve performansın en iyisini almak var iken Amoled öneriyorsan diyecek bir şeyim yok kolay gelsin.

Son düzenleme:

Ak'f

80+ Bronze
Poco fanboyu olduğunu kanıtlamaya çalışıyor bana. Biraz daha devam ederse fanboy diyeceğim.
Fanboy diye öğlen demiştin zaten hatırlatayım.
Ben kullanıcıyım bana verilenin iyisini isterim neden bir markaya bağlanayım sanki babam yönetiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

???
Attığın videoda Realme 7 yok?
7 Pro var.
Üst modeli olan PRO'sunda bile 720G kullanılıyor alt modelinde neden ondan daha iyisi kullanılsın?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ben kullanıcıyım bana verilenin iyisini isterim neden bir markaya bağlanayım sanki babam yönetiyor.
Güzel dedin(y)
Tek sıkıntı 7 ve 7 Pro'yu karıştırıyor olman.
7'de AMOLED ekran yok, 720G'den daha güçlü olan G95 işlemci var.
7 Pro'da ise AMOLED ekran var ama işlemcisi 720G.

Yani Poco X3 NFC de Realme 7 de bu arkadaşa önerilebilecek 2 güzel cihaz. 2'si arasında karar versin bence.
Yok ben 3000 TL'ye illa AMOLED ekran istiyorum derse Redmi Note 10'a da bakabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ak'f

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ak'f

80+ Bronze
Oyun için bunu önerirsin.
Oyun oynamayacak birisi bu telefon yerine Galaxy A52 almalı.
Benim bir önce tartıştığımız konuda yazdığımı nerenle okudun acaba? X3 PRO en iyisi ancak kamerayı daha aktif kullanırsa A52 almalı diye yazdım. Unutkan mısın?
X3 nfc yerine diğer alternatifleri alırdım.
Burada senin alternatiflerini düşünmüyoruz. Performans dediyse X3 NFC veya X3 PRO diyoruz kamera derse A52 diyoruz kişinin isteğine ihtiiyacına göre yorum yapıyoruz. Sen Xiaomi, Huawei, Oppo falan beğenmiyor olabilirsin o senin tercihindir (ya da takıntın krizin diyelim :d) ama bu markalar en sık kullanılan markalardandır. O yüzden madem takıntın var oraya belirt ben objektif bakamıyorum benim kişisel görüşüm diye. Videolu kanıtı da sundum hala emoji atıyorsun çocuk gibi.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim bir önce tartıştığımız konuda yazdığımı nerenle okudun acaba? X3 PRO en iyisi ancak kamerayı daha aktif kullanırsa A52 almalı diye yazdım. Unutkan mısın?

Burada senin alternatiflerini düşünmüyoruz. Performans dediyse X3 NFC veya X3 PRO diyoruz kamera derse A52 diyoruz kişinin isteğine ihtiiyacına göre yorum yapıyoruz. Sen Xiaomi, Huawei, Oppo falan beğenmiyor olabilirsin o senin tercihindir (ya da takıntın krizin diyelim :d) ama bu markalar en sık kullanılan markalardandır. O yüzden madem takıntın var oraya belirt ben objektif bakamıyorum benim kişisel görüşüm diye. Videolu kanıtı da sundum hala emoji atıyorsun çocuk gibi.
Emoji atanlar çocuk oluyormuş bunu da öğrenmiş olduk.
Attığın videoda poco x3nfc, realme 7 pro ve Galaxy M51 var. Ee napalım biz bu telefonları?

Top Bottom