Neler Yeni

3000 TL'ye Gaming Masa Yardım Lütfen

Fradue

80+
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
202
Ben de mi başına gaming yazıp masa satmaya başlasam güzel para var gibi görünüyor :D
 

Jnwander

80+ Silver
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
4,126
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Muhtemelen troll konu eğer değilse bende bedavaya aldığım bi Gaming olmayan koltuk var ama ben sizin için ışık mışık felan eklerim birde gaming yazısı koltuğun üstüne işlerim,en son 2000'e okuturum o da sizin hatrınıza.
 

Fradue

80+
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
202
Gaming masalar varken daha ucuza özel masa yaptıran da ne bilim (!)
 

HoYeon Jung

80+ Gold
Katılım
5 Ocak 2021
Mesajlar
5,524
tamamda bildikleri bir şey var demekki Gaming yazmışlar yoksa yazmazlardı diye düşünüyorum oyuncular oyun esnasında rahat etsinler zorlanmasınlar diye Gaming ürün çıkarıyorlar bende oyun oynayacağım için Gaming arıyorum
Hocam sanırsam yaşı küçük bir arkadaşımızsınız. Neden laftan anlamıyorsunuz. Gaming falan bunlar yalan. Sizin gibi küçük kardeşlerimizi kandırmak için kullanılan kelimeler bunlar. Gaming olmayan masada oyun oynanmaz diye bir şey mi var? Ya siz bizi trollüyorsunuz, ya da anlamak istemiyorsunuz. Masa masadır. Bilgisayarı koyar oynarsın. Ne saçma sapan cümleler bunlar ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamda bu masayla oyun oynanır mı benim attığımda Gaming diyordu bunda öyle bir şey yazmıyor Gaming PC aldım ben altınada Gaming masa almam gerekmezmi?
Siz gidin alın gaming masanızı. Arkadaşlar herkes bizim gibi ailesini, parasını düşünmüyor. Kimse kusura bakmasında bu enayiliktir. Bırakın alıyorsa alsın. Para yanlış kişilerde, bizde ailemizi yormamak için bulabildiğimiz en düşük şeyleri almaya çalışalım. Böyle enayilerde babasına ''Gaming'' masa aldırsın. Kimseyi ilgilendirmez, kendi parası. Hem yardım istiyor hemde karşı çıkıyor. Bizi ***** belledin herhalde. Git babana aldır o zaman, burada boş boş forumlar açma kardeşim.
 
Son düzenleme:

vortex'

80+ Bronze
Katılım
27 Ocak 2021
Mesajlar
773
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar 2 gün önce 3000 liraya apu bir sistem aldım ekran kartları çok pahalı ve piyasa kötü olduğu için bütçem 6k idi kalan paraylada Gaming masa alacağım için yarısını bilgisayara harcadım şuanki masamı sevmiyorum linkteki nasıldır sizce kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi iyi geceler (3000 i aaşabilir fiyat )
O parayı sistemine ekle git kendin daha ucuza bı masa yaptır
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
909,021
Mesajlar
8,321,129
Üyeler
141,077
Son üye
foxic266
Top Bottom