3000 TL'ye Gaming Masa Yardım Lütfen

samurai23

80+
Reaksiyon skoru
136
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar 2 gün önce 3000 liraya apu bir sistem aldım ekran kartları çok pahalı ve piyasa kötü olduğu için bütçem 6k idi kalan paraylada Gaming masa alacağım için yarısını bilgisayara harcadım şuanki masamı sevmiyorum linkteki nasıldır sizce kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi iyi geceler (3000 i aaşabilir fiyat )

aga bi masaya bu fiyat saçma olur ultra gaming pc dizsen 20k sistem falan olsa neyse dicem de 3k sistem 3k masa mı olur

aga bi masaya bu fiyat saçma olur ultra gaming pc dizsen 20k sistem falan olsa neyse dicem de 3k sistem 3k masa mı olur
Masayla sistemin fiyatı aynı mı .d ?
Cidden dostum , hadi kasa olsa görünüş vb tamam da bi kasa gerçekten.

Dostum bu bütçe aşırı fazla bence
Toplam 6 K bütçem vardı masamı zaten sevmiyordum bi masa bide PC alıcaktım yarısına PC yarısına masa alayım dedim hem masanın rgb di felan vardı hoşuma gitti değmezmi sizce parasına

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar 2 gün önce 3000 liraya apu bir sistem aldım ekran kartları çok pahalı ve piyasa kötü olduğu için bütçem 6k idi kalan paraylada Gaming masa alacağım için yarısını bilgisayara harcadım şuanki masamı sevmiyorum linkteki nasıldır sizce kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi iyi geceler (3000 i aaşabilir fiyat )
kendin yaptır daha ucuza denk gelir hem sana özel bir şey olur kusura bakma da cidden bu fiyata masa almak enayilik ya

Toplam 6 K bütçem vardı masamı zaten sevmiyordum bi masa bide PC alıcaktım yarısına PC yarısına masa alayım dedim hem masanın rgb di felan vardı hoşuma gitti değmezmi sizce parasına
İşini görecek 600-750 liraya bile kasalar var. Led şerit alsan bile olur dostum. Bakığ geliyorum

Değ-mez

Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen

Hocam sizlerden çok çok özür dileyerek söylüyorum da bir masaya 3K para vermek enayiliktir. Yapmayın etmeyin. Şurada taş çatlasa 1K-1.5K'ya güzel bir çalışma masası tarzı bir şey bulunabilir. Bilgisayarı da koyarsın, paşa paşa kullanırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen
Gaming masa falan boş ver o işleri hocam. Marangoza git, köşe masa yaptır. İnternetten veya bir mağazadan da led satın al. Emin ol 3'de 1'i fiyatına denk gelecektir.

Geri