Neler Yeni

3000 TL'ye Gaming Masa Yardım Lütfen

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar 2 gün önce 3000 liraya apu bir sistem aldım ekran kartları çok pahalı ve piyasa kötü olduğu için bütçem 6k idi kalan paraylada Gaming masa alacağım için yarısını bilgisayara harcadım şuanki masamı sevmiyorum linkteki nasıldır sizce kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi iyi geceler (3000 i aaşabilir fiyat )

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
aga bi masaya bu fiyat saçma olur ultra gaming pc dizsen 20k sistem falan olsa neyse dicem de 3k sistem 3k masa mı olur

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
aga bi masaya bu fiyat saçma olur ultra gaming pc dizsen 20k sistem falan olsa neyse dicem de 3k sistem 3k masa mı olur
Cidden dostum , hadi kasa olsa görünüş vb tamam da bi kasa gerçekten.

Dostum bu bütçe aşırı fazla bence

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masayla sistemin fiyatı aynı mı .d ?
Cidden dostum , hadi kasa olsa görünüş vb tamam da bi kasa gerçekten.

Dostum bu bütçe aşırı fazla bence
Toplam 6 K bütçem vardı masamı zaten sevmiyordum bi masa bide PC alıcaktım yarısına PC yarısına masa alayım dedim hem masanın rgb di felan vardı hoşuma gitti değmezmi sizce parasına

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Merhaba iyi forumlar arkadaşlar 2 gün önce 3000 liraya apu bir sistem aldım ekran kartları çok pahalı ve piyasa kötü olduğu için bütçem 6k idi kalan paraylada Gaming masa alacağım için yarısını bilgisayara harcadım şuanki masamı sevmiyorum linkteki nasıldır sizce kullanan varsa tecrübelerini aktarabilirmi iyi geceler (3000 i aaşabilir fiyat )
kendin yaptır daha ucuza denk gelir hem sana özel bir şey olur kusura bakma da cidden bu fiyata masa almak enayilik ya

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Toplam 6 K bütçem vardı masamı zaten sevmiyordum bi masa bide PC alıcaktım yarısına PC yarısına masa alayım dedim hem masanın rgb di felan vardı hoşuma gitti değmezmi sizce parasına
İşini görecek 600-750 liraya bile kasalar var. Led şerit alsan bile olur dostum. Bakığ geliyorum

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam sizlerden çok çok özür dileyerek söylüyorum da bir masaya 3K para vermek enayiliktir. Yapmayın etmeyin. Şurada taş çatlasa 1K-1.5K'ya güzel bir çalışma masası tarzı bir şey bulunabilir. Bilgisayarı da koyarsın, paşa paşa kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamda marangoz Gaming masa nasıl yapacak iyi güzel diyorsunuzda ikeada felan varmı bildiğiniz Gaming masa varsa link koyarmısınız lütfen
Gaming masa falan boş ver o işleri hocam. Marangoza git, köşe masa yaptır. İnternetten veya bir mağazadan da led satın al. Emin ol 3'de 1'i fiyatına denk gelecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,842
Üyeler
165,738
Son üye
gurdovic
Top Bottom