Neler Yeni

Öneri 3000 tl’ye kadar telefon önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
Yıllardır ıphone kullanıyorum, artık değiştirme vakti geldi. IOS ya da android hiç fark etmez, beğendiğiniz, araştırdığınız, kullandığınız telefon varsa önerilerinizi bekliyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar
Xhamoi MI9T 3000tl dir fiyatı kardeşim nerdeyse iphone xs max ile yarışır özelliklerine bak kamerası depolaması ve özellikle işletim sistemi çok iyi işlemcisi 3000bandında telefondan çok daha fazla eder bence dolar dahada yükselcek gibi bu telefon 4000tl yi bulur hemen al derim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xhamoi MI9T 3000tl dir fiyatı kardeşim nerdeyse iphone xs max ile yarışır özelliklerine bak kamerası depolaması ve özellikle işletim sistemi çok iyi işlemcisi 3000bandında telefondan çok daha fazla eder bence dolar dahada yükselcek gibi bu telefon 4000tl yi bulur hemen al derim
Dolar konusunda bende şüpheliyim, o yüzden vakit geçmeden almak istiyorum. Xiamoi baya öneriliyor ama meral ettiğim uzun kullanımda nasıl. Yani ben telefonu alıp belki 3-4 sene kullanıcam, Xiamoi telefonların uzun kullanımda performansı nasıl acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...us4hZn_ohrUNyLNuOeTzMzeH_Zkth6PBoCE30QAvD_BwE özelliklerine bakın kendiniz ben burda uzun uzun anlatmayım birtek şunu söyleyeceğim 3000 TL fiyatla alınabilecek en iyi telefonlardan biri hem yeni çıktı hemde gayet iyi bir telefon
Merak ettiğim Xiaomi telefonlar uzun süre kullanıma elverişli mi?

Yağız 111

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Dolar konusunda bende şüpheliyim, o yüzden vakit geçmeden almak istiyorum. Xiamoi baya öneriliyor ama meral ettiğim uzun kullanımda nasıl. Yani ben telefonu alıp belki 3-4 sene kullanıcam, Xiamoi telefonların uzun kullanımda performansı nasıl acaba?

Güzel ailemde 2 kişi kullanıyor xiaomi hala sağlamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar

kardeşim babamın telefonu var redmi 7A 1yıldır kullanıyor daha hiç telefon bir kere olsun hata vermedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Astronaut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Astr onaut
4000 olmuş :D

Top Bottom