900 tl daha çıkıyorsa bu olurMerhabalar bütçem 3000 tl power supply arıyorum şunu al kafan kulağın rahat olsun dediğiniz bir ürün var mı ? 750w tercihimdir. Teşekkürler
kanka şu rajintek baya hoşuma gitti ama gereksiz masraf gibi geliyor nedense çünkü yüksek bir sistem dizmiyorum 7500f ve 3060ti veya denginde bir kart çalıştıracak öyle düşünebilirsin 750 bile fazla diye düşünüyorum ama zararı yok nzxt c750 hakkında ne düşünüyorsun gamdias markasınıda hiç duymadım iyi mi ?
n11 satıcısından 300tl kupon bulabilirsinkanka şu rajintek baya hoşuma gitti ama gereksiz masraf gibi geliyor nedense çünkü yüksek bir sistem dizmiyorum 7500f ve 3060ti veya denginde bir kart çalıştıracak öyle düşünebilirsin 750 bile fazla diye düşünüyorum ama zararı yok nzxt c750 hakkında ne düşünüyorsun gamdias markasınıda hiç duymadım iyi mi ?
Marka fena değil ama model gayet iyi , c750 çok iyi ancak pcie kablo sayısı az önermem. Gereksiz masraf değil ilerde psu derdin kalmaz.kanka şu rajintek baya hoşuma gitti ama gereksiz masraf gibi geliyor nedense çünkü yüksek bir sistem dizmiyorum 7500f ve 3060ti veya denginde bir kart çalıştıracak öyle düşünebilirsin 750 bile fazla diye düşünüyorum ama zararı yok nzxt c750 hakkında ne düşünüyorsun gamdias markasınıda hiç duymadım iyi mi ?
hb yorumlarına baktım birisi fan birden full hız olup düşüyor demiş 5dk sessiz 1dk sesli diyor ne demek bu normal bir şey miMarka fena değil ama model gayet iyi , c750 çok iyi ancak pcie kablo sayısı az önermem. Gereksiz masraf değil ilerde psu derdin kalmaz.
jombo ben yeni pc dizicem kurulumunu da kendim yapıcam da daha once hic tecrubem yok sence psuyu non modular alırsam cok zorlanır mıyım kablolamaya ya da moduler almaya degicek kadar kolaylastırır mı?
Kolaylaştırmaz çünkü modülerlik sadece kablo kirliliğini önlüyorjombo ben yeni pc dizicem kurulumunu da kendim yapıcam da daha once hic tecrubem yok sence psuyu non modular alırsam cok zorlanır mıyım kablolamaya ya da moduler almaya degicek kadar kolaylastırır mı?
parcaları tek tek indirimden topladıgım icin kurulumlu olarak alamıyorum bir yerden sence kendim yapabilir miyim biraz arastırma ile ya da yapamazsam yaptırabilcegim yerler var mıdırKolaylaştırmaz çünkü modülerlik sadece kablo kirliliğini önlüyorher türlü düzen ile uğraşman lazım.
Elin alışık olmasa bile yaparsın sadece hassas olman lazım ve videolarda denilenleri yapman lazım.parcaları tek tek indirimden topladıgım icin kurulumlu olarak alamıyorum bir yerden sence kendim yapabilir miyim biraz arastırma ile ya da yapamazsam yaptırabilcegim yerler var mıdır
bence yaparsın tek uğraştıran şey soğutucuparcaları tek tek indirimden topladıgım icin kurulumlu olarak alamıyorum bir yerden sence kendim yapabilir miyim biraz arastırma ile ya da yapamazsam yaptırabilcegim yerler var mıdır