Neler Yeni

3000 TL'ye telefon önerileriniz?

bigmen

80+
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Batuhan
Merhabalar, kullanmış olduğum Iphone 7 bozulduğu için yeni bir telefon arayışına girdim. Maksimum 3.000 TL bandında bir telefon arıyorum.

Aradığım özellikler;
  1. Oyun oynayan birisi değilim. Hiçbir şekilde oyun indirmeyeceğim ve oyun oynamayacağım.
  2. Sosyal medya uygulamalarını çok fazla kullanırım. Instagram, Twitter ve Tiktok gibi sosyal medya uygulamalarında kasmayacak bir telefon olursa iyi olur.
  3. Fotoğraf çekmeyi seven birisiyim. Kamera konusunda beni üzmeyecek ve günümüz koşullarına ayak uydurabilecek bir kamerası olursa iyi olur. Özellikle çok fazla selfie çekinen biriyim. Ön kamerası da benim için önemli.
  4. Batarya kapasitesi çok düşük olmazsa iyi olur. Iphone 7 batarya konusunda fena değildi ama yine de zaman zaman yetersiz kalabiliyordu.
  5. Depolama alanı çok önemli değil. Gereksiz fotoğrafları, videoları ve dosyaları silen birisiyim zaten. 16-32 GB olursa benim için yeterlidir.

3.000 TL günümüzde yüksek bir meblağ değil ve bunun farkındayım. Android işletim sistemine sahip cihazlar hakkında hiç bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Şu an bu fiyata alınabilecek ve beni en kötü 2 yıl idare edebilecek en mantıklı telefon hangisidir? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
923,114
Mesajlar
8,438,160
Üyeler
143,290
Son üye
seyitali23
Top Bottom