Güncellemesi devam eden bir iphone modeli.Güncellemesi biten iPhone kullanılmaz bence.
Son düzenleme:
Güncellemesi devam eden bir iphone modeli.Güncellemesi biten iPhone kullanılmaz bence.
Güncel durumda 13’ten bahsetmiyorum, 2027 detayından bahsediyorum.Güncellemesi devam eden bir iphone modeli.
Tabi kanka kesin ondan bahsediyorsundur. mesajının ilk hali de duruyor.Güncel durumda 13’ten bahsetmiyorum, 2027 detayından bahsediyorum.
Büyük güncellemeleri dediğine göre 2027 de bitse bile güvenlik güncellemesi alır 2030 kadar küçük güvenlik güncellemesi alır.Kanka imkansız 2027'de bitmesi. iPhone 7 bile güncelleme çekeli 2 sene oldu sadece. 6-7 sene arkana bakmadan kullanacağın bir telefon. Bunun dışında hangi telefonu alırsan al 2-3 sene sonra bilemedin 5 sene sonra değiştireceksin. Her telefonun muhtemel akıbeti budur. Ama 2027'de gücelleme gelmeyecek olması yanlış bilgi. 13 alınır uzun sürelerde çatır çutur kullanılır.
Büyük güncellemeleri dediğine göre 2027 de bitse bile güvenlik güncellemesi alır 2030 kadar küçük güvenlik güncellemesi alır.
Ya sen ne anlatıyorsun? Gerçekten tamam hadi neyse diye konulara yazalım dedik, yine anlamsız yorumlar başladı. Neyini değiştireyim, gayet net zaten.Tabi kanka kesin ondan bahsediyorsundur. mesajının ilk hali de duruyor.
Alınır 2027 de bitmesi büyük sorun yaratmaz fakat bütçeniz artabilirsa 15 alın artmazsa yapcak bir şey yokSizce iPhone 13 128GB alınır mı? Sadece sosyal medya ve kamera için kullanılacak. Oyun oynanılmayacak. Birde güncelleme desteği 2027'de bitiyormuş sanırım. Bu büyük sorunlar yaratır mı?
(Telefon önerecek olan olursa Android önermesin.)