Şahsen 2. El ve sıfır parçalar ile tüm sistemi topladım, bayada zevkliydi,Arkadaşlar 33000 TL ye kadar Ekran kartı tarafında NVİDİA işlemci tarafında ise AMD olan bir bilgisayar arayışındayım. Bu ay sonu almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
0 İstiyorum ve geri kalan ekipmanlar mevcut zaten hocam sadece kasaya bu kadar fiyat ayırdım.Şahsen 2. El ve sıfır parçalar ile tüm sistemi topladım, bayada zevkliydi,
3070 zotac
İ5 12400f
NZXT 120mm Kraken sıvı soğutucu
Gskills 32gb ram
MLD gen 4 ssd 1tb
Gigabyte h610m
Msi mag 100a kasa
Enermax 700w psu
Rk 75 klavye
Mchose g3 kablosuz mouse
Aoc 27 inç monitör
Porge mouse pad 4mm
Alafis kat6 lan kablosu
Baya zevkli toplaması şahsen keyif aldım ilk pcim olmasına rağmen bence dene.
Ozaman 5060 ti zorlarsın0 İstiyorum ve geri kalan ekipmanlar mevcut zaten hocam sadece kasaya bu kadar fiyat ayırdım.
Ekran kartı AMD olsa olmaz mı? Bu bütçe ile Nvidia tarafında 8 GB VRAM'li ekran kartına sahip bir sistem alırsınız ve güncel oyunlarda 1080P de bile çöker.Arkadaşlar 33000 TL ye kadar Ekran kartı tarafında NVİDİA işlemci tarafında ise AMD olan bir bilgisayar arayışındayım. Bu ay sonu almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
33 e istedigim özellikleri sunucak pc yokArkadaşlar 33000 TL ye kadar Ekran kartı tarafında NVİDİA işlemci tarafında ise AMD olan bir bilgisayar arayışındayım. Bu ay sonu almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
9060XT ve 5060 tarafında gidip geliyorum. AMD ekran kartı sorun çıkarır diye endişeliyim bir tık.Ekran kartı AMD olsa olmaz mı? Bu bütçe ile Nvidia tarafında 8 GB VRAM'li ekran kartına sahip bir sistem alırsınız ve güncel oyunlarda 1080P de bile çöker.
33 e istedigim özellikleri sunucak pc yok
7000 ve 9000 serisinde sürücü sorunu yok. İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm. Monitör de önerelim mi?9060XT ve 5060 tarafında gidip geliyorum. AMD ekran kartı sorun çıkarır diye endişeliyim bir tık.
Rtx 5060 gibi bir kart alacağınıza 9060XT alın hocam bence çünkü fiyat olarak eşit sayılırlar ancak performans olarak aşırı fark var.9060XT ve 5060 tarafında gidip geliyorum. AMD ekran kartı sorun çıkarır diye endişeliyim bir tık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jade 5A D5 - RTX5060 - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Jade 5A D5 - RTX5060 Nvidia RTX 5060 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
5060 çöp kart günümüz için yetersiz eger 9060xt 8gb ise oda çöp 8 gb devri bitti o yüzden dedim 33 e istedigin pc olmaz eger bilgisayar alıcaksanız 5060ti 16 gb olna ürünlere bak9060XT ve 5060 tarafında gidip geliyorum. AMD ekran kartı sorun çıkarır diye endişeliyim bir tık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jade 5A D5 - RTX5060 - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Jade 5A D5 - RTX5060 Nvidia RTX 5060 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
7000 ve 9000 serisinde sürücü sorunu yok. İncehesap gaming gecesini bekle iyi bir sistem gelebilir. Cuma 22:00 gibi aktif olup beni etiketle iyi bir sistem gelirse haber veririm. Monitör de önerelim mi?
9060 lı sistem almaya karar verdim arkadaşlar monitöre ihtiyacım yok bu ay sonunda almayı düşünüyorum.Rtx 5060 gibi bir kart alacağınıza 9060XT alın hocam bence çünkü fiyat olarak eşit sayılırlar ancak performans olarak aşırı fark var.
Hayırlı olsun hocam şimdiden emin olun 9060XT ile çok çok daha iyi bir performans alacaksınız içiniz ferah olsun artık o eski seriler gibi sorunlu kartlar da değiller9060 lı sistem almaya karar verdim arkadaşlar monitöre ihtiyacım yok bu ay sonunda almayı düşünüyorum.