Tavsiye için teşekkür ederim, değerlendireceğim.
İşlemci tarafında AMD ekran kartı tarafında NVidia tercih etmek istiyorum. Acele satın almam gerekiyor ve vade farksız taksit olması benim için çok daha iyi olacak şu an, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Peşin taksit ile almak istiyorsanız vatan , itopya f/p sistem bekleyin bence.
12400f rtx 4060ti ddr5 sistemler 23-25k arasında çıkıyor.
Özelleştirmeler ile 7500f + 4060ti toplam 27-28 f/p sistem gelirse alırsınız , takipte kalın.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trPeşin olarak ise bu sistemler varGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Vatan ve itopyada peşin taksit olduğu için sistemleri beklemek , kovalamak gerekiyor.Tavsiye için teşekkür ederim, değerlendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci tarafında AMD ekran kartı tarafında NVidia tercih etmek istiyorum. Acele satın almam gerekiyor ve vade farksız taksit olması benim için çok daha iyi olacak şu an, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Yakın zamanda satılacak bir sistem ile alakalı bilginiz var mı?
Mecburen bir süre daha beklemede kalacağım o zaman, teşekkür ederim.Vatan ve itopyada peşin taksit olduğu için sistemleri beklemek , kovalamak gerekiyor.
Forumlara ve sitelere bakın sürekli , yeni yıla kadar almaya bakın f/p bir sistem.
Şimdi alsanız vatandan alırsınız ama f/p sistem gelince alırsanız hem da ha iyi alırsınız hem paranız siz de kalır